Cum sa iti inveselesti prietena

By  | 

1. Ascult-o

Cel mai important lucru pentru cineva care are o problemă este să aibă pe cineva căruia să i-o împărtăţească. Deşi nu găseşte neapărat soluţia problemei la tine, măcar se descarcă şi ştie că există cineva căruia îi pasă.

2. Ajut-o

Dacă problema ei poate fi rezolvată, dă-i o mână de ajutor. Cu siguranţă că şi ea ar face la fel pentru tine dacă ar fi cazul. Aşadar nu ezita să fii alături de prietena ta nu doar cu sfaturi ci şi cu fapte. Oferă-te să o ajuţi pentru că este posibil ca ea să nu îndrăznească să îţi ceară să te deranjezi pentru ea.

3. Trimite-i flori

Este un gest simplu cu un efect maxim. Se va simţi răsfăţată că te gândeşti la ea chiar dacă nu sunteţi împreună şi se va bucura în fiecare moment în care le va privi, ştiind că vin de la o prietenă adevărată.

4. Găteşte-i

De multe ori, noi femeile, ne găsim alinarea în mâncare şi probabil că şi ea va face acelaşi lucru, numai că nu o lăsa să consume junk food. Găteşte-i sau comandă mâncare ei preferată, beţi împreună câte un pahar de vin şi disutaţi în timpul cinei despre toate nimicurile care o frământă.

5. Organizează un weekend al fetelor

Sună-le pe cele mai apropiate prietene ale voastre şi plecaţi împreună departe de grijile cotidiene. Leneviţi la soare pe plajă sau urcaţi pe cărările răcoroase de munte împrenă, fără telefoane sau alt acces la tehnologie. Va fi minunat să şiţi doar voi, fără grijie cotidiene.

6. Fă o schimbare

De cele mai multe ori o mică schimbare alungă gândurile negative care nu îţi dau pace. Mergeţi împreună la un salon de coafură şi schimbaţi-vă look-ul sau adoptaţi un stil vestimentar nou. Asta nu va fi atât de uşor, dar este bine să mai schimbi câte ceva la tine pe măsură ce trece timpul.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *