Cum sa iti gasesti perechea in 2015

By  | 

La fiecare final de an privim în urmă la toate experienţele pe care le-am avut şi ne dorim ca anul ce urmează să fie mai bun. Dragostea este foarte importantă pentru fiecare dintre noi, iar cele care au început 2015 fără un partener cu siguranţă vor să îl găsească anul acesta. Din fericire, acest lucru nu este atât de dificil precum crezi!

Pentru început, nu vei fi niciodată cu adevărat fericită cu un tip dacă nu eşti fericită cu tine însăţi întâi. Încearcă să scapi de complexele pe care le ai şi să te schimbi, atât cât poţi. Devino cea mai bună versiune a ta şi vei vedea că din ce în ce mai mulţi bărbaţi vor începe să bagă la uşa ta.

Apoi, gândeşte-te ce anume cauţi la un bărbat. Chiar dacă suntem încă tinere şi avem toată viaţa în faţă, nu merită să ne pierdem vremea cu persoane nepotrivite. Nu te mulţumi niciodată cu puţin doar pentru că nu vrei să fii singură! Atunci când stabileşti clar ce vrei, îţi va fi mult mai uşor să îţi cauţi un partener.

De asemenea, este important să ştii ce trebuie să aştepţi de la o relaţie. Multe femei sunt confuze din acest punct de vedere, aşa că după două-trei luni de relaţie realizează că nu se potrivesc deloc cu partenerul. Deşi acest lucru este oarecum legat de paragraful anterior, de această dată trebuie să iei şi tu în considerare câteva lucruri. Astfel, într-o relaţie este nevoie de: sinceritate, sex satisfăcător, timp pentru tine, transparenţă financiară şi distracţie. Am vorbit mai pe larg despre acest subiect aici.

De multe ori, considerăm că nu găsim un partener pentru că bărbaţii au o problemă, dar de fapt noi suntem cele care nu ne comportăm aşa cum ar trebui. Nu sună tocmai bine, dar de multe ori este adevărat. Aşa cum pe noi ne enervează anumite lucruri la bărbaţi, şi ei pot spune acelaşi lucru. Ştii cum se spune, „ce ţie nu-ţi place, altuia nu face”. Ai grijă cum te comporţi cu tipii pe care îi cunoşti. Aruncă un ochi şi peste articolul nostru despre 7 lucruri pe care iubitul tău urăşte să le audă şi fii sigură că tu nu vei fi niciodată acel tip de iubită.

Probabil că vei avea multe întâlniri nereuşite până când vei da de Făt Frumosul tău, însă este de preferat să fie nereuşite din cauza lor, nu a ta. Nu te entuziasma doar dacă te-a invitat în oraş – nu înseamnă că veţi începe imediat o relaţie de lungă durată. Încă nu ai trecut testul! La fel cum tu cauţi partenerul potrivit pentru tine, şi el vrea să fie sigur că tu eşti tipa potrivită pentru el. Am vorbit în câteva rânduri despre primele întâlniri, aşa că reciteşte articolele noastre din secţiunea dating guide pentru a fi sigură că vei avea doar întâlniri bune.

Însă ai grijă să alegi un bărbat care vrea o relaţie cu tine şi nu doar o aventură! În primul rând este important să nu te implici emoţional încă de la început, pentru a nu suferi. Apoi, citeşte acest articol pentru a-ţi da seama dacă tipul cu care te întâlneşti vrea de la tine doar o aventură.

După ce ai găsit un tip cu care te înţelegi foarte bine şi aţi decis să începeţi o relaţie, ai grijă ca aceasta să fie de durată. Multe femei nu îşi mai bat capul cu nimic din momentul în care încep o relaţie, iar acest lucru duce, de multe ori, la despărţire. Citeşte pe COSMO care sunt obiceiurile cuplurilor fericite şi ai grijă să le adoptaţi şi voi.

Ţine cont de aceste sfaturi şi vei vedea că anul acesta îţi va fi foarte uşor să îţi găseşti un partener!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *