Cum sa ii testezi fidelitatea

By  | 

Mai bine te păzeşti decât să îţi pară rău, nu? Dacă ai cel mai mic dubiu în legătură  cu fidelitatea iubitului tău, poţi să îl supui la un test mic, dar relevant. Alege oricare dintre variantele de mai jos şi ai grijă să nu îi dai de bănuit, altfel se va supăra pe tine. Sperăm că rezultatul va fi unul pozitiv şi că veţi merge mai departe cu toată încrederea.

Cere ajutorul unei prietene.

Află dacă ar fi în stare să răspundă avansurilor unei alte femei şi roag-o pe prietena ta cea mai bună sau una dintre prietenele pe care el nu a cunoscut-o să flirteze cu el…şi să întreacă puţin măsura. Desigur, totul trebuie aprobat de tine înainte. E posibil să îi refuze avansurile din cauză că e o situaţie prea periculoasă ori pur şi simplu nu este interesat de altă femeie, oricine ar fi aceasta.

Necunoscuta misterioasă.

Sub beneficiul anonimatului oferit de reţelele de socializare, poţi să îţi creezi un cont fantomă şi să îl admiri pe iubitul tău de la distanţă. Va fi destul de complicat să faci să pară totul real, dar bărbaţii sunt mai dispuşi să greşească atunci când e vorba de o necunoscută. Dacă va şterge mesajele pe care i le laşi de pe contul celălalt ori te va invita la o întâlnire nu e semn bun.

Află mai multe depre trecutul lui.

Dacă a mai fost implicat şi în alte relaţii în trecut, te-ar ajuta să îţi faci o părere realistă despre predispoziţia lui de a fi infidel şi experienţele pe care le-a avut cu fostele. Nu te grăbi să îţi faci o imagine proastă despre el dacă în trecut a mai călcat strâmb, e posibil să fie doar din cauză că nu era cu persoana potrivită. În acelaşi timp, bărbaţii infideli au tendinţa să recidiveze. Oricum ai lua-o, e o situaţie riscantă.

Verifică-i mailul, telefonul şi pofilul de Facebook.

Deşi nu susţinem astfel de obiceiuri -chiar şi într-o relaţie ai nevoie de intimitate- uneori e posibil să descoperi că probele incriminatorii se aflau fix sub nasul tău. Dacă descoperi că a avut numeroase conversaţii în care flirta sau le cerea altor tipe să iasă cu el în oraş e clar că dacă nu te-a înşelat deja o va face în curând.

Dacă ai impresia că ceva scârţâie în relaţia voastră nu înseamnă că este neapărat infidel, dar pentru liniştea ta este bine să lămureşti şi acest aspect. Tu ce alte metode de a-i testa fidelitatea ne poţi sugera?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *