Cum sa fii prietenoasa cu barbatii fara sa flirtezi

By  | 

Relaţiile dintre un bărbat şi o femeie pot fi greu de început, pentru că uneori bărbaţii interpretează greşit prietenia noastră ca un interes sexual sau romantic, în timp ce noi putem avea impresia că un tip vrea doar să ne fie amic, deşi el de fapt ne face avansuri.

Deci, ce-i de făcut atunci când cunoşti un bărbat cu care crezi că te-ai înţelege bine – dar doar ca amici! – fără ca el să creadă că îţi doreşti mai mult de la el?

6 motive pentru care iti trebuie un prieten barbat

În primul rând, dacă ai un iubit e recomandat să menţionezi acest lucru de la început. În acest fel, tipul cu care vorbeşti va înţelege că nu cauţi un partener. Însă ai grijă cum deschizi subiectul – nu îi spune din primele 2 minute că eşti într-o relaţie, va părea că eşti paranoică şi ai impresia că orice bărbat abia aşteaptă să sară pe tine. Menţionează-l „întâmplător” atunci când simţi că s-ar potrivi în discuţie.

Apoi, chiar dacă vrei să fiţi prieteni, nu te purta cu el aşa cum te porţi cu prietenele tale. „Vai, te-ai tuns, ce bine îţi stă!”, „Ce bine arăţi azi!” sunt lucruri pe care le poţi spune oricând unei alte femei, însă un bărbat ar putea crede că îi faci avansuri. Nu spunem să nu îi faci niciodată complimente, dar ai grijă cum le faci.

De asemenea, îţi sugerăm să eviţi atingerile, mai ales la început. Probabil deja ştii că prin simple atingeri nevinovate poţi arăta unui tip că eşti interesată de el, deci ai grijă să nu trimiţi semnale false.

Tot ce trebuie sa stii despre amicii tai barbati

Un mod simplu de a fi prietenă cu un bărbat fără să creadă că flirtezi este să ieşiţi mereu în grup. Dacă îi vei propune mereu să ieşiţi doar voi doi, va putea crede că ai alte planuri cu el. După o perioadă, când este clar că sunteţi doar amici, e ok să vă vedeţi singuri, dar evită ieşirile care par întâlniri.

După ceva timp, totuşi, ar trebui să aveţi o mică discuţie despre relaţia voastră. Atunci când un bărbat şi o femeie sunt prieteni, este inevitabil ca măcar unul din ei să se gândească dacă ar funcţiona o relaţie romantică. De multe ori, nimeni nu zice nimic, de teamă să nu fie rănit sau să nu îl rănească pe celălalt, dar asta nu face decât să sporească incertitudinea. 

Găseşte momentul potrivit şi spune-i cât de mult te bucuri că ai un prieten ca el şi cum îţi face plăcere să petreceţi timpul împreună, ca amici, dar că nu eşti interesată de mai mult. Dacă vrei ca relaţia de prietenie să fie una puternică şi de durată, trebuie să treceţi şi prin această discuţie, chiar dacă poate fi puţin jenantă.

Pana unde merge prietenia

Tu cum reuşeşti să fii prietenoasă cu bărbaţii fără să flirtezi?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *