Cum sa fii o fata isteata foc

By  | 

După ce ieși o vreme cu un tip, începi să te relaxezi… poate chiar mai mult decât ar trebui. E oare bine să te culci pe-o ureche? COSMO te sfătuiește cum să fii o fată isteață foc.

E aproape imposibil să menții vie flacăra iubirii și intensitatea inițială a pasiunii după o perioadă de timp. Dar cum orice problemă are o rezolvare, specialiștii ne-au oferit pe tava câteva solutii de resuscitat relația. Nu trebuie să le iei ca pe niste porunci. Doar că… poate n-ar trebui să te resemnezi în momentul în care numărul partidelor voastre de sex e tot mai mic! Hai să vedem care ar fi pericolele:

#1 Ii cumperi genul de cadou pe care i l-ar darui… mama lui

Te-ai întrebat vreodată de ce bărbaților nici nu le trece prin cap să te „surprindă“ oferindu-ți în dar deodorantul tău preferat? Ei bine, foarte multe femei își cadorisesc prietenii cu câte un set de trei perechi de boxeri sau o periuță de dinți. Poate ai impresia ca asta îi va demonstra că te gândești profund la el, însă riști să te transformi din iubită în… maăã grijulie (us!). De exemplu, e potrivit să-i dăruiești un stilou mai special; însă o cutie întreagă de pixuri ieftine… chiar e aiurea. Iar dacă știi că are neapărat nevoie de lenjerie intimă, îi cumperi o singură pereche de boxeri de foarte bună calitate, în care să se simtă bine și să arate sexy! Și nu uita să-i spui cât de bine îi stă…

#2 Rutina sexuala

Scenariul clasic: ați descoperit și deja ați experimentat cam ce vă place în pat, așa că urmați mereu același ritual. Îți imaginezi că situația asta poate funcționa la nesfârșit, numai pentru că ai tu impresia că știi exact ce vrea celălalt? Așadar, nu-l priva de anumite plăceri. Sugerează-i partenerului tău un joc nevinovat: „Hai să scriem fiecare pe câte un bilețel cel mai nebunesc lucru legat de sex și apoi facem schimb… chiar dacă n-o să le punem în aplicare.“ Ultima parte a replicii lasă cumva loc de… ocolișuri. Chiar dacă nu-i vei îndeplini fantezia, măcar puteți afla fiecare cam ce gânduri erotice vă bântuie mințile. Iar dacă cerințele sunt aprobate de ambele părți, uite cum ați descoperit o nouă activitate…

#3 Viata in pielea goala

Tu te-ai uitat la serialul ala, Seinfeld? Ți-amintești cumva de episodul în care Jerry îi reproșa iubitei lui că stă mai tot timpul în costumul… Evei? Era incredibil – nimeni nu s-ar gândi că așa ceva ar putea să deranjeze un bărbat. Supra-expunerea însă poate să-ți „anestezieze“ iubitul, adică să nu mai reacționeze firesc la vederea goliciunii tale. Fă deci un efort și dezbracă-te doar cu anumite ocazii. Ba poate chiar numai când e vorba de sex. Da, îndrăznim să asociem nuditatea cu sexul! Și dacă vrei ca erotismul să fie puternic, ai putea chiar să eviți să fii văzută când te îmbraci; domnii preferă să urmărească cum deschei – nu cum închei – un nasture sau un fermoar.

#4 Imperfectiuni pe tava

Dacă relația ta e încă în „bună stare“, probabil că nu e nevoie să fii în alertă. Nimeni nu e perfect, însă nici nu e cazul să te apuci să strigi în gura mare sau să-i împărtășești iubitului cam care crezi tu că ar fi defectele tale fizice.  Nu faci decât să-i concentrezi atenția asupra imperfecțiunilor tale, pe care poate nici nu le-a sesizat sau nu a considerat c-ar constitui vreo problemă. Încrederea în tine te face să emani o sexualitate aparte. Ori te accepți așa cum ești, ori te bagi la dietă în secret.

#5 Lenjerie foarte… intima

Când formați un cuplu, e tare comod să te bagi în pat în pantaloni de trening și o bluză veche – ceea ce, inevitabil, transformă idilicul dormitor într-un loc mai puțin romantic. Ne place să credem că iubirea e mare și că treburile astea n-ar conta nicidecum. Dar menținerea atracției presupune ceva efort, asta e.
Îndată ce-ai terminat cu întâlnirile prin oraș și ai mai trecut o persoană la întreținere (el), uită de vechea ținuta de „scandal”. Achiziționează-ți niște piese sexy. Fiecare noapte împreună se poate transforma într-o oportunitate pentru tine să arăți fenomenal sau măcar special. În caz contrar, va traduce asta prin „nu-i nimic extraordinar să mă bag în pat cu tine“. Atenție însă, reciproca e valabilă…

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *