Cum să fii gata mai repede dimineața

By  | 

Niciodată nu ești gata la timp, motiv pentru care ajungi târziu la birou? Iată cum să fii gata mai repede dimineața.

Foarte multe persoane se confruntă cu problema aceasta și e oarecum de înțeles de ce: ai vrea să mai dormi puțin sau măcar să mai lenevești, n-ai niciun chef să mergi azi la birou, te-ai culcat prea târziu cu o seară înainte… Din fericire, există câteva moduri prin care poți fi gata mai repede dimineața, nu ai nevoie decât de puțină organizare.

Trucuri care iti vor salva hainele si bugetul

În primul rând, alege ținuta pe care o vei purta cu o seară înainte, vei salva timp prețios dimineața. Pune deoparte totul, de la lenjeria intimă până la pantofi și accesorii. Este posibil să vrei să schimbi ceva dimineața, dar cel puțin ai mare parte din piesele vestimentare și accesorii deja alese.

De asemenea, încearcă să ai mereu hainele și accesoriile organizate, pentru a le găsi mai ușor. La accesorii este chiar mai important, de câte ori nu ai vrut să porți un anumit lanț, dar ai descoperit că este încurcat cu alte trei și ai renunțat la el?

Cum cumperi haine vintage

Și că veni vorba de accesorii… keep it simple! Alege accesorii statement, pentru a-ți fi mai ușor să le asortezi la ținuta ta, e mai simplu decât să pierzi jumătate de oră gândindu-te ce combinații de accesorii se potrivesc, dar vei ieși, totuși, în evidență.

Apoi, curăță mereu încălțămintea imediat cum ajungi acasă și te descalți. De câte ori nu mi s-a întâmplat să fiu pe grabă, dar să observ că încălțămintea este murdară… ca apoi să pierd timpul să o curăț, să o dau cu cremă, să mă spăl pe mâini, eventual să mai descopăr că mi-am pătat și îmbrăcămintea cu cremă de pantofi pentru că mă grăbeam și nu eram atentă…

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *