Cum sa fii as in toate (cu minim de efort)

By  | 

Odată ce devii adult, afli că multe din chestiile învățate la școală nu-ți folosesc la nimic. Consideră articolul acesta ca pe un curs despre viață.

Cum să te trezești proaspătă, nu amețită

Investește într-un dispozitiv cu ceas pentru lampă! Seara, înainte de culcare,  potrivește-l să-ți aprindă lampa cu jumătate de ceas înainte de ora ta obișnuită de trezire. Lumina activează chimicalele naturale, ajutându-te să te trezești normal. Pentru orice eventualitate, pune-ți și o alarmă obișnuită până  reușești să intri în noua rutină.

Cum să arăți trăznet în dimineața de după sex

Iată ce nu trebuie să-ți lipsească din geantă: o punguță cu bureței din bumbac, îmbibați în demachiant pentru ochi, și alta cu bureței îmbibați în ulei de hamamelis pentru a îndepărta roșeața de pe piele provocată de barba lui (și pentru a-ți degresa rădăcinile firelor de păr). Nu uita să iei cu tine și un iluminator lichid pe care să-l aplici în colțul interior și exterior al ochilor, pe nas și pe buze. Folosește puțin din crema lui de ras pentru a îmblânzi șuvițele de păr rebele.

Petrecerea ta începe să devină monotonă și plictisitoare? Iată cum poți repara lucrurile!

Cel mai important lucru: Intimitatea! Renunță la aproximativ o treime din scaune și roagă câțiva oaspeți să te ajute să aduci din bucătărie gustările și băutura. Vor fi obligați să interacționeze într-un spațiu restrâns- trupurile care se ating vor încinge atmosfera!

Sfaturi pentru o viata mai fericita la 20 de ani

Cum să pui mâna pe un împrumut gratuit pentru chestiile pe care ți le dorești cu adevărat.

Momentan nu ai bani pentru un outfit care îți place, dar vei avea peste o lună? Dacă îți plătești regulat ratele cărții de credit, poți plăti cu cardul în ziua următoare dății de închidere a contului. E un fel de împrumut la bancă fără nici un fel de dobândă, atâta timp cât luna viitoare banca va lua din contul tău suma ”împrumutată”.

Cum să convingi un amic să te vadă ca pe o posibilă iubită

Invită-l la o cină ”condimentată”, mâncare mexicană sau tailandeză, de exemplu. Senzația piperată declanșează în inconștient o asociere a personalităților, așa că el va începe să te vadă ca pe o tipă foarte sexy. Continuă ritualul cu o înghețată- desert delicios, pe care îl mănînci cu limba ”la vedere”. Dacă mai e și din aceea la cornet, aluziile vor fi fără îndoială sexuale.

Cum să vii cu  o idee ingenioasă

Fură sfaturi de la oamenii din spatele celor mai interesante campanii publicitare și coperte de revistă din ultimii 40 de ani: Nu te strădui prea tare să vii cu o idee genială din senin. Mai bine ia aminte la chestiile care te inspiră, de exemplu picturile, sculpturile, arhitectura, filmele, sporturile, discursurile, până și bancurile deocheate. Inspirația vine de cele mai multe ori atunci când te aștepți mai puțin.

3 secrete pentru o viata mai buna

Cum să-i faci cățelul să te iubească

De fiecare dată când mergi pe la el, adu cu tine ceva de papa pentru blănosul lui prieten și dă-i-l pe furiș. După care oferă-te să mergi cu el la o mică plimbare, în timp ce iubitul tău își face duș sau se pune la zi cu ce are de făcut. Ia cu tine și o jucărioară specială. Cățelul te va plăcea instant!

Cum să păstrezi șampania proaspătă chiar și după ce a fost deschisă

După petrecere, chiar dacă te străduiești să pui dopul la loc, nu vei reuși să păstrezi bulele șampaniei. Iată un sfat mai bun, recomandat de francezi: Pune în sticlă o lingură cu argint cu mânerul lung (găsești una de genul acesta la magazinele cu antichități, sau dacă nu, poți folosi una de înghețată), după care bagă sticla la frigider. Bulele se vor păstra îndeajuns de mult și data viitoare când vei bea, te vei bucura de ele ca și cum abia ai deschis sticla.

Cum să scapi de amenzile pentru depășirea vitezei

Uită de lacrimile de crocodil și recunoaște-ți greșeala. După care adaugă cu o voce plină de regret: ”Îmi cer mii de scuze. Chestia e că trebuie neapărat să merg la toaletă. Știu că asta nu e o scuză pentru imprudența comisă, dar în mai puțin de 30 de secunde îmi voi ruina tapițeria scaunului.” Polițistul va prefera să te lase să pleci decât să fie pus în fața unei încurcături atât de jenante.

Cum să fii oaspetele perfect

Poartă un accesoriu roșu, care te ajuta să legi conversații mai ușor- roșu fiind prima culoare pe care creierul o înregistrează. Vino cu un aparat foto nu prea scump dar foarte drăguț, și fă poze toată seara; trimite-i gazdei copii ale pozelor, împreună cu un bilețel. Încă ceva: nu sosi devreme, și încearcă să nici nu pleci prea devreme.

5 provocari care iti condimenteaza viata

Cum să atragi atenția unui tip, din punct de vedere sexual, într-un mod subliminal

În timp ce vorbiți, îndreaptă-ți privirea spre buzele lui pentru trei secunde, după care privește-l iar în ochi. Chestia asta va declanșa o atracție puternic sexuală în creierul lui.

Cum să gătești friptura perfectă

Secretul este să încălzești cuptorul foarte bine- cu cel puțin 20 de minute înainte- și să ții ușa închisă cât mai mult timp posibil. Alege carne super slabă și nu o înțepa; folosește clești ca să o întorci, pentru că altfel riști ca friptura să-și piardă aspectul suculent de la înțepături.

Cum să-ți formezi atitudinea potrivită pentru jocurile de poker

Concentrează-te să respiri normal pentru a-ți potoli bătăile accelerate ale inimii- pieptul neliniștit, pulsul accelerat și obrajii roșii sunt semne că minți. Evită să privești pe cineva fix în ochi, sau să-ți arunci jetoanele agresiv, ostentativ, pentru că toate astea indică de fapt că ai o mână proastă. Gîndește-te, Astea sunt doar jetoane, nu sunt bani adevărați, ca să poți să te disociezi de situația riscantă în care ești- chestia asta se aplică și atunci când joci, și atunci când încerci să nu spui un secret important.

Comments

comments