Cum sa faci un selfie reusit… dezbracata

By  | 

Hai să recunoaştem, orice tipă s-a gândit la un moment dat să îşi facă o poză goală şi nu puţine sunt cele care au încercat. Din păcate, uneori pozele nu ies atât de bine cum ne-am imaginat, iar selfie-ul este oricum, doar nu sexy. Acest lucru te poate face să crezi că problema este la corpul tău, dar adevărul este că modul cum realizezi fotografia poate schimba totul.

Din păcate, pozele pe care le facem cu telefonul mobil se pot întoarce oricând împotriva noastră. Ţii minte scandalul cu pozele nud prin care au trecut numeroase vedete la sfârşitul anului trecut, nu? Acest lucru te poate face să nu îţi mai doreşti selfie-uri dezbrăcată, dar te vom învăţa cum să faci unele reuşite, sexy şi despre care nu s-ar putea spune vreodată că sunt de prost gust.

În primul rând, este foarte important să nu îţi apară faţa în poză (sau o parte a corpului tău care poate fi uşor identificată pentru că ai un tatuaj, o cicatrice sau un semn din naştere). Ţine minte: less is more.

Să începem cu selfie-uri în care nu eşti tocmai dezbrăcată. Ce vrea să însemne asta? Chiloţi tanga şi sutien transparent. În acest fel, arăţi tot ce e de arătat, dar nu într-un mod atât de direct. În plus, lenjeria sexy va face poza foarte reuşită. Chiar dacă ideea este să arăţi piele, (semi)acoperind părţi importante laşi la joacă imaginaţia celui care priveşte poza.

Dacă preferi să nu ai lenjerie pe tine, dar nu vrei nici să se vadă clar anumite zone, încearcă o poză-siluetă. Vei avea nevoie de o lumină puternică în spatele tău, astfel încât să poţi face poză la umbră, dar efectul va fi la fel de sexy. Fundul în spate, suge burta, sânii în faţă şi gata!

Iată o altă idee: întinde-te pe spate şi strânge cu mâna sânii pentru a fi apropiaţi. Fă poza de deasupra astfel încât să prinzi doar jumătate de sâni, care vor arăta minunat fiind presaţi împreună.

Ce-ai zice să arăţi şi un sfârc? Şi de această dată preferăm să nu arătăm chiar tot, aşa că îţi poţi prinde sânul cu mâna, ridicându-l în sus. Lasă puţin în jos degetul care acoperă sfârcul, pentru ca acesta să iasă din ascunzătoarea ta, apoi fă poză în oglindă. 

Tu ţi-ai făcut vreodată selfie-uri dezbrăcată?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *