Cum sa devii o tipa COSMO

By  | 

Puterea si bogatia se numara in atitudinea pe care o manifesti si in atentia cu care iti tratezi semenii, de aceea, iata crezul pe care noi il promovam!

Eşti în contact cu reţele de socializare precum Facebook, Twitter si Instagram mai tot timpul, nu-i aşa? Hai să facem un exerciţiu de imaginaţie şi închipuie-ţi ce hashtag-uri foloseşti atunci când postezi o poză cu tine – fie că e un #shameless selfie sau nu. Utilizezi termeni precum #suntputernică, #independentă sau #stronggirl? Încă nu? Citeşte mai departe – COSMO te învaţă cum să te promovezi ca la carte.

Fii directă

Învaţă să nu iei oamenii pe ocolite şi spune lucrurilor pe nume. Şi reţine: aşa cum îi tratezi, aceeaşi atitudine vor proiecta şi ei pe tine. Asumă-ţi ideile pe care le susţii verbal şi nu te ascunde după deget. O femeie puternică este o tipă curajoasă.

Ce ne invata eroinele complicate

Alege calea cinstită

#Succesul vine cu multă muncă şi ceva transpiraţie serioasă. Nu e o chestie de noroc să ai o carieră fulminantă, ci poate, cel mult şi într-o proporţie mică este (şi) o treabă de conjuncturi. Cei care se bucură de victorii profesionale, au declarat că nu au urmat mereu regulile şi au făcut multe alegeri proaste, dar care în final i-au ajutat să obţină ceea ce au azi şi care i-a făcut mai puternici. Ambiţionează-te să ajungi acolo unde îţi propui prin forţele proprii, nu pe spinarea altora.

Fii responsabilă

Şi nu cheltui banii altora. Nu te mulţumi să „economiseşti“ în defavoarea finanţelor altor persoane şi nu apela niciodată la mojicii. Atunci când cheltui din bugetul propriu, capeţi o altă valoare a banilor şi te înveţi să fii mai atentă. Încearcă să te autodepăşeşti tot timpul şi să evoluezi din toate punctele de vedere. În viaţă este vorba despre experienţe, şi nu de averi sau invidii.

3 secrete pentru o viata mai buna

Asumă-ţi identitatea

Poate că la 20 de ani nu eşti încă pregătită pentru asta, dar la 30 e cazul să poţi să te duci să iei masa singură în oraş sau să pleci într-un city break pe cont propriu. Pune-ţi pe listă acele lucruri care te fac să te simţi anxioasă şi fă tot posibilul să îşi depăşeşti fricile, în timp. Ok, nu te obligă nimeni să îţi iei carnetul de conducere dacă încă ţi-e prea frică, dar lucruri precum mersul la cinematograf singură chiar e o treabă pe care merită să o încerci. E o experienţă, crede-ne!

Text: Dana Ruxandra Panghe

Comments

comments