Cum sa arati perfect pe webcam

By  | 

În ziua de astăzi până şi interviurile se dau pe Skype, ce să mai spunem de întâlnirile romantice cu tipi hot şi abia cunoscuţi via FaceBook?! Şi dacă-ţi poţi ţine în frâu emoţiile pentru a nu te face de râs în faţa unor străini, cu lupa aceea a obiectivului este mai greu de ”luptat”. 

Ea are ”darul” de a scoate în evidenţă toţi porii deschişi, acel mic coş care ”a erupt” de dimineaţă, iritaţiile,  ba chiar şi micile asperităţi ale pielii. Cât despre rezultatele ”melanjului letal” dintre lumina artificială din încăpere şi obiectivul camerei nici nu mai vorbim… dezastru. 

 

 

Pentru a nu te trezi că arăţi mai în vârstă decît eşti de fapt pe monitorul lui, că ai o culoare cam ciudată a feţei sau că ai nişte cearcăne de parcă nu ai mai dormit în ultimele zile, pune în aplicare trucurile make-up artistei Pati Dubroff care te vor face să arăţi ca o vedetă pe… micul ecran. 

Străluceşte!

Efectul de pixelare al webcam-ului face ca pielea să pară mată şi fără viaţă. Soluţia? Foloseşte un fond de ten cu rol de iluminare sau un iluminator pentru a preveni această problemă. 

 

 

Nu folosi nuanţe puternice

Multe dintre computere accentuează puternic culorile, iar asta înseamnă că orice pui pe faţă şi are deja o nuanţă puternică (fuchsia, de exemplu) s-ar putea să se vadă la celălalt capăt al net-ului foarte rău. Ca să-ţi faci o idee, imaginează-ţi un clovn.

Mergi pe mâna naturaleţei! 

Iluminarea artificială are un efect nedorit – îţi face cearcăne. Ca să nu te confrunţi cu asemenea probleme, pune laptopul în apropierea unui geam, lumina naturală ”flatează” pielea. 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *