Cum să ai o vară minunată dacă ești single

By  | 

Te simți deprimată că nu ai nicio relație vara aceasta? Nu ai de ce! COSMO îți arată cum poți avea o vară minunată atunci când ești single.

Vezi foarte des cum în jurul tău lumea începe relații noi, dar vara parcă e și mai și. Toate cunoștințele tale și-au găsit brusc sufletul pereche anul acesta, mai puțin tu… E de înțeles să fii puțin deranjată de acest lucru, însă asta nu înseamnă că nu te poți simți bine și singură!

Citește și: Ce bine că ești single!

Cum să ai o vară minunată dacă ești single:

Concentrează-te pe relațiile cu familia și prietenii. E de la sine înțeles că atunci când te afli într-o relație ai mai puțin timp liber pentru familie și prieteni, deci profită de această perioadă pentru a-ți îmbunătății relațiile cu aceștia. Ia spune, de cât timp nu ai mai făcut bunicii tale o vizită? De câte luni nu ai mai ieșit cu fetele la un film?

Citește și: 5 adevăruri despre perioada „single”

Bucură-te de aventuri singură. Mai ales dacă ai 20-30 de ani, cel mai probabil încă nu știi exact ce vrei de la viața ta. Profită de timpul liber pentru a trăi experiențe noi care nu doar că vor fi distractive, dar te vor ajuta să te descoperi mai bine. Află ce te face cu adevărat fericită!

Concentrează-te pe dezvoltarea personală. Începe un curs nou, învață să înoți, pleacă în jurul lumii, învață o limbă nouă, citește mai mult, apucă-te de yoga! Sunt atât de multe lucruri pe care le poți face pentru tine!

Cunoaște oameni noi. Vara este momentul ideal să cunoști oameni noi. Ieși mai des din casă, du-te la petreceri sau la mare pentru un weekend, înscrie-te la un curs… posibilitățile sunt infinite. Nu trebuie să îți cauți un partener, ci pur și simplu să cunoști oameni. Nu se știe niciodată unde îți vei cunoaște prietenul cel mai bun sau pe cineva care te poate ajuta să avansezi în carieră.

Citește și: Cum să citești mai multe cărți

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *