Cum sa ai o aventură de o noapte reuşită

By  | 


Etica

Înainte să faci pasul, trebuie să scapi de sentimentul de vină care ar putea să îţi dea bătăi de cap după. O aventură de o noapte nu te face uşuratică – chiar şi fetele bune se distrează din când în când. Dacă însă toate relaţiile tale cu bărbaţii sunt de o seara, atunci e o problemă.

 

 

Motivul

Dacă vrei doar să te distrezi, să ai parte de o partidă de sex reuşită şi de un orgasm mai intens, go for it! Dacă o faci ca să demonstrezi ceva cuiva, atunci opreşte-te. Şi ce dacă fostul te-a înşelat în permanenţă, dacă îi întorci serviciul nu vei rezolva nimic. Nu îţi abandona principiile din cauză că alţii nu le au.

Locaţia

Se numeşte aventură de o noapte pentru cu se consumă într-un interval scurt de timp şi pentru că de regulă nu va continua legătura în nici un fel în viitor. Este recomandat să aibă loc într-un alt oraş ca să nu existe riscul să vă întâlniţi apoi sau chiar să descoperiţi că aveţi prieteni comuni.

 

 

Regulile

Fii tu cea care impune limitele ”relaţiei” şi mai important, explică-i ce aşteptări ai…sau mai bine spus, nu ai. Există bărbaţi care nu vor să fie o simplă aventură de o noapte, ci vor să aveţi o relaţie.

Protejează-te

Regula cea mai sfântă a oricărei relaţii, sexuale sau nu, este protecţia. La cel mai mic semn de nebunie, fă stânga’mprejur şi lasă-l. Iar dacă este un tip plăcut şi ajungeţi în dormitor, fii tu cea care se ocupă de protecţie. Din păcate nu poţi să îl duci să îşi facă analizele, dar nu accepţi să faci sex cu el dacă nu poartă prezervativ. De la început până la sfârşit.

 

 

Fii precaută

Nu mergeţi la tine acasă pentru că nu poţi să controlezi când va pleca. Mergeţi la un hotel despre care ştii mai multe sau dacă locuieşte într-o zonă sigură, e ok să mergeţi şi la el acasă. Nu strică totuşi să ai la tine în permanenţă un spray de auto-apărare, chiar dacă nu îl vei folosi – să sperăm.

Nu îţi da datele personale

Nu are de unde să ştie cum te cheamă şi chiar nu mai contează, atât timp cât este priceput în aşternuturi. Creează-ţi o personalitate nouă: nume, oraş natal, job. Şi în nici un caz nu îţi da numărul de telefon. 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *