Cum reactionezi la crizele lui de gelozie?

By  | 

Află motivul

În viziunea ta nu ai făcut nimic care să îl deranjeze, dar se pare că ceva, touşi, nu e pe gustul lui. Analizeză-ţi comportamentul din ultima vreme. Ceva, oricât de inocent ţi s-a părut ţie, a cauzat criza lui de gelozie.

 

 

Concentrează-te pe soluţie

Dacă vă pierdeţi vremea cu explicaţii şi discuţii în contradictoriu în legătură cu cine are dreptate, nu ajungeţi nicăieri. Întreabă-l ce poţi face să treacă peste insecuritatea lui şi faceţi o schimbare ca astfel de episoade de gelozie să nu se mai repete.

 

 

Nu te plânge prietenelor

Dacă îţi suni prietenele să te plângi în legătură cu comportamentul lui nu vei face decât să înrăutăţeşti situaţia. Îl vei pune într-o lumină proastă în faţa prietenilor şi va părea ridicol, ceea ce îl va afecta şi mai tare. Astfel de situaţii se rezolvă în intimitate.

 

 

Acordă-i mai multă atenţie

Este posibil ca iubitul tău să se fi simţit neglijat în ultima vreme din cauză că tu ai acordat mai multă atenţie celor din jur. Au şi prietenii rolul lor, însă nu e bine să îţi neglijezi iubitul dacă nu vrei să ai parte de crize de gelozie.

Dacă acest comportament se repetă, înseamnă că este o problemă mai profundă, care nu mai suferă amânare. Discuţiile sincere sunt singura soluţie a problemelor voastre. 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *