Cum ramai motivata in alegerile pe care le faci

By  | 

Am început cu un abonament de aerobic la o sală modestă de cartier. Norocul meu a fost o antrenoare deosebită, care mi-a şi schimbat viaţa ulterior. Apoi am început să citesc din ce în ce mai mult despre alimentaţia sănătoasă, am fost captivată şi apoi am realizat unde greşeam. 

Am început să văd rezultatele şi am citit mai mult. Uşor uşor mi-am construit un stil de viata, de la care rar deviez. 

Cum ramai motivata?

1.Începe de undeva. Fă-ţi abonament la sala, mergi cu o prietenă.

2.Scrie pe un borcan "antrenamente" si pune cate 1 leu pentru fiecare antrenament la care ai fost. După 6 luni, cumără-ţi ceva frumos!

3.Fă o schimbare şi în dietă. De exemplu, stabileste ca în fiecare seară sau la prânz să mănânci o salata mare cu piept de pui.

4.Împartăşete cu ceilalti care este planul tău. Spune-le tuturor prietenilor, colegilor, familiei. Este mai uşor sa rămâi în zona de motivare, atunci când eşti în centrul atenţiei.

5.Măsoară-ţi rezultatele. După o luna, îmbraca o rochiţă care îşi era strâmtă, vei fi aşa fericită să vezi că îţi vine!

6.Fă-ţi poze şi pune pe facebook. Încurajarile celorlalti te vor face să te simţi minunat.

7.Provoacă-ti prietenele şi propune-le ca o luna să nu mâncaţi deloc zahăr. Vei începe să îi motivezi pe cei din jur şi asta te va face să rămâi concentrată pe obiectivul tău.

Indiferent prin ce modalitate rămâi motivată, atunci când eşti tentată "să calci stramb", întotdeauna aminteşte-ţi de ce ai început.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *