Cum prelungesti iubirea de-o vara

By  | 

Nu mai e un secret faptul că vara ne îndrăgostim mai cu spor – e cald, petrecerile sunt în toi, pielea e la vedere… Din păcate, de cele mai multe ori, iubirea durează până la sfârşitul verii, când ne trezim la realitate şi ne reluăm propriile drumuri. Dar dacă tipul ăsta are ceva special, dacă el e cel pe care l-ai căutat atâta amar de vreme? În cazul în care îţi place mai mult decât orice tip pe care l-ai întâlnit până acum, e foarte posibil ca sentimentele tale pentru el să fie reale, şi nu doar o îndrăgosteală de ocazie. Şi, în acest caz, trebuie să acţionezi – nu vrei să-l auzi luându-şi adio în septembrie! Urmează sfaturile noastre inspirate!

Fii relaxată

Mai ales la începutul relaţiei, e crucial să nu faceţi paşi decisivi dintr-odată. Ieşiţi cu grupul, flirtaţi din priviri, vorbiţi cu orele despre lucrurile care vă plac, fără să ajungeţi la subiectul „noi” sau, mai rău, “sex”. Astfel, tensiunea sexuală se construieşte treptat, în timp ce vă cunoaşteţi mai bine şi ajungeţi să aveţi şi alte sentimente unul faţă de celălalt. Sexul spontan nu e o idee de condamnat, doar că luând această decizie, aveţi mai multe şanse să rămîneţi în stadiul “aventură de-o vară”.

Invită-l la o întâlnire inedită

Ca să construiţi o conexiune specială, cu potenţial de relaţie serioasă, plusează evitând întâlnirile clasice, la suc sau în club, şi propune-i ceva deosebit, ce n-a mai făcut niciodată – oferiţi-vă ca voluntari într-un proiect caritabil sau găsiţi un oraş pe care nici unul dintre voi nu l-a vizitat până acum şi cunoaşteţi oameni noi. Acest gen de activităţi dau “greutate” relaţiei de iubire şi, în plus, vă ajută să aflaţi mai multe lucruri despre celălalt, un lucru important în relaţiile de durată.

Confesaţi-vă

Atunci când subiectul pe care îl discutaţi îţi aminteşte de o experienţă din trecut, nu te închide în tine. După ce aţi petrecut ceva timp împreună, e momentul potrivit să-i povesteşti ceva intim despre tine. În acest fel, şi el e încurajat să se deschidă şi să-ţi povestească o experienţă care l-a marcat. Până la urmă, relaţiile de durată se bazează pe experienţe comune şi prietenie sinceră. Atracţia fizică se poate spulbera la un moment dat şi dacă asta e tot ce vă leagă, şi relaţia de iubire se va destrăma.

Treceţi la acţiune

După momente atât de frumoase împreună şi experienţe care v-au legat din punct de vedere afectiv, e normal să vă doriţi cu ardoare contactul fizic. Sărutaţi-vă uşor şi savuraţi fiecare moment – e recomandat să nu începeţi cu sex nebun, aveţi timp pentru asta mai târziu! Prima voastră noapte împreună ar trebui să fie tandră şi intensă, la fel ca relaţia pe care aţi construit-o până acum. Respectând aceşti paşi cruciali, poţi fi sigură că relaţia voastră nu se va rezuma la o aventură de-o vară.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *