Cum pastrezi o noua amica?

By  | 

O posibila noua partenera de taclale a aparut in viata ta. Cum faci sa nu o pui pe fuga? Nu intra in viata ei cu buldozerul, ci intii foreaza precauta solul. E in pericol de surpare sau mizezi pe el pentru fundatia unei viitoare prietenii? Atentie la aceste alunecari de teren!

Declaratii timpurii…

Ai cunoscut prietena perfecta. Va intelegeti de minune si simti ca deja o stii de-o viata? Pastreaza aceste constatari pentru tine. Daca i le marturisesti direct, risti sa o sperii. E ca si cand i-ai spune cuceririi din noaptea trecuta “te iubesc”, de indata ce faci ochi, a doua zi dimineata. Ramai cu picioarele pe pamant, chiar daca ai impresia ca viitoarea voastra amicitie se inscrie in norme paradisiace.

Clonatul – strict interzis!

Admiri stilul vestimentar inedit al noii tale prietene si i-l complimentezi de cate ori ai ocazia. Iti vine s-o copiezi? Daca vei cadea in acest pacat, ea se va descotorosi de tine ca de un cotor de mar proaspat devorat. Solutia: invit-o la un “shopping session” si roag-o sa-ti fie consilier vestimentar. Se va simti flatata, iar orele prin magazine va vor destinde pe amandoua.

Cheia succesului: diplomatia

Daca noua prietena e dornica sa afle despre tipul din viata ta, asta nu inseamna ca o “macina” curiozitati cu privire la tehnicile sexuale pe care le practici intre asternuturi. Abtine-te sa-i impartasesti detalii indecente.

De asemenea, nici povestile “nemuritoare” despre arborele tau genealogic sau amanuntele strict familiale nu se incadreaza in domeniul ei de interes. Ea te invita la discutii “ca-ntre fete”, nu sa-ti descarci sufletul pe canapeaua din livingul ei.

Dispari, Sherlock Holmes!

Vrei sa afli cat mai multe despre noua ta amica, cat mai repede! Ii cauti numele pe Google, sperand sa-i descoperi CV-ul online? Faci sapaturi dupa numarul ei de telefon de acasa si o contactezi dupa ora 22:00, la o barfa cu tarif redus? Oricare dintre variante este echivalenta cu esecul prieteniei. Lasa relatia sa decurga natural si nu-ti teroriza prietena.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *