Cum iti saboteaza prietenele viata amoroasa

By  | 

Poţi mai bine de atât!

Această declaraţie este periculoasă, mai ales dacă vine strict din părerea personală a prieteni tale. Astfel, îţi va strecura o sămânţă de îndoială în minte ce îţi poate afecta relaţia în mod radical. Dacă, totuşi, afirmaţia ei este argumentată, ar fi cazul să îi urmezi sfatul şi să îţi mai analizezi alegerea, dacă nu cumva te plafonezi într-o relaţie doar de teama de a fi singură.

 

 

Bărbaţii se simt intimidaţi de tine.

Deşi sună ca un compliment, prietena ta te avertizează de fapt că inteligenţa ta nu e atât de sexy şi că ar trebui să mai cobori puţin standardele. Ei bine, să nu o faci! Dacă îi intimidezi pe unii bărbaţi, mai bine să plece şi să rămână în jurul tău doar cei care se ridică la înălţimea aşteptărilor tale. 

 

 

Ar trebui să îl inviţi în oraş.

E ok să faci tu primul pas într-o relaţie, dar nu e ok să iei această decizie bazată pe un impuls greşit. Sigur că prietena ta vrea doar să te ajute, să faci un pas pe care ţi-l doreşti, însă în unele cazuri nu este alegerea potrivită. De obicei, dacă şi tipul este interesat, o să te invite el în oraş. Mai ales că ai transmis toate semnalele corect. O să te simţi penibil dacă răspunsul lui va fi unul negativ. 

 

 

Ce bine arăţi!

Orice poză postezi pe facebook, fetele se înghesuie să te ”aprecieze”, chiar dacă fotografia nu te avantajează deloc. Se întâmplă adeseori să postezi de pe smartphone ceva şi să arate cu totul altfel pe un ecran mai mare. Cu toate astea, nimeni nu pare să ştie ce este aceea sinceritate. Tu nu ai nevoie de complimente gratuite, mai ales atunci când e în joc imaginea ta.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *