Cum iti poti face mai multi prieteni

By  | 

Poate fi dificil să ne facem prieteni noi când suntem deja adulţi, mai ales dacă nu suntem persoane foarte sociabile. Ai terminat studiile, nu simţi că te-ai putea apropia prea mult de colegii de muncă, deci ce e de făcut? Ca de obicei, COSMO îţi vine în ajutor!

Cel mai simplu mod de a cunoaşte persoane noi este să te implici în diferite activităţi, să îţi găseşti un nou hobby, fie că este vorba de pictură, creative writing, fotografie sau muzică. Petrecând timp alături de oameni cu interese asemănătoare cu ale tale (la ateliere sau cursuri), va fi imposibil să nu găseşti măcar o persoană de care te poţi apropia. Şi ca bonus, vei avea un hobby nou!

Un alt loc unde poţi cunoaşte oameni noi este la sală. Lasă-ţi player-ul acasă, pentru ca oamenii să te poată aborda mai uşor dacă îşi doresc asta, înscrie-te în grupuri de fitness, fă puţin small-talk şi vei vedea că în cel mai scurt timp vei avea cu cine să bei o cafea după antrenament.

 voluntariat. În acest fel vei interacţiona mult cu alţi oameni şi, mai mult, vei învăţa mai multe lucruri despre tine, vei căpăta experienţă într-un anumit domeniu sau poţi face rost chiar de un job

Să nu uităm nici de cluburile de carte! Acestea nu sunt doar nişte întâlniri ale casnicelor care au prea mult timp liber, aşa cum mulţi ar putea crede. Organizează chiar tu unul alături de 2-3 prietene şi roagă-le să aducă şi ele pe cineva. În felul acesta, fiecare va cunoaşte oameni noi şi vei avea cu cine să discuţi despre cărţile citite.

Nu în ultimul rând, încearcă să vorbeşti mai mult cu cei din jurul tău, de exemplu cu vecinii sau tipa aceea care îşi cumpără în fiecare zi cafea în acelaşi timp cu tine. 

Tu prin ce moduri reuşeşti să îţi faci prieteni noi?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *