Cum iti imparti timpul de Craciun

By  | 

In dimineata de dupa Ajunul de Craciun, ti-ar placea sa te trezesti in pat, langa iubitul tau. Afara sa ninga molcom, iar tu sa desfaci cadourile de sub brad. Un singur aspect ruineaza visul acesta magic: amandoi vreti sa mergeti de Sarbatori si pe la parintii vostri. Si de aici, apare marea dilema: ce faceti?

Solutia este compromisul. Puteti sa mergeti de Craciun la parintii tai, de exemplu, iar de Revelion la parintii lui. Sau invers. Sau prima zi de Craciun o petreceti la ai tai si a doua, la ai lui. Dar ce te faci daca el nu se poate integra in atmosfera festiva din familia ta? Sau daca tu nu poti supravietui la o masa cu toate rubedeniile lui? Cel mai simplu si mai sigur ar fi sa mergeti fiecare la parintii “din dotare” si sa petreceti apoi Revelionul voi doi, impreuna.

Insa daca aveti un bebelus, lucrurile se complica si mai mult. Toate rudele voastre vor vrea sa vada copilul si fiecare dintre voi si-ar dori sa-si favorizeze proprii parinti. Solutia ideala ar fi sa organizati o masa festiva la care sa-i invitati si pe ai lui, si pe ai tai. In acest fel, toata lumea va fi impacata.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *