Cum iti dai seama ca el este alesul?

By  | 

Testul de maniere

Ok, înţelegem, unii bărbaţi sunt mai ”din topor”. Cu toate astea, nu există scuze pentru bărbaţii lipsiţi de maniere, care îşi neglijează partenera. Când sunteţi în oraş cu prietenii, iubitul tău uită cu cine a venit şi nu te mai bagă în seamă toată seara, sau chiar face avansuri femeilor străine? Este clar ce va urma mai târziu, că nu îl va împiedica nimic să facă şi următorul pas.

Testul de prietenie

Compatibiltatea trebuie să fie nu doar în plan fizic ci şi de caracter. Atunci când ceva este în neregulă, iubitul tău îşi dă imediat seama şi te ia la întrebări. Şi bine face, deoarece noi femeile gândim unele situaţii prea mult şi uneori greşim. C-aşa ne place nouă, să facem din ţânţar rmăsar, dacă nu este cineva alături să ne tempereze.

Testul financiar

Da, banii unesc sau despart cupluri, dezbracă oamenii de caracter şi le subjugă mintea. Cu toate astea, un bărbat care te iubeşte nu va cunoaşte valoarea banului în faţa valorii iubirii. Dacă iubitul tău îţi face reproşuri nejustificate în ceea ce priveşte banii sau îţi ţine socoteala cheltuielilor, atunci te poţi aştepta ca în viitor să aveţi parte de multe discuţii în contradictoriu.

Dacă tu ai obiceiul de a cheltui toţi banii în cadrul unor sesiuni fulger de shopping, atunci are dreptate să îţi atragă atenţia. Dar dacă îţi atrage atenţia că ţi-a cumpărat nu-ştiu-ce cadou, atunci e clar că nu are o atitudine sănătoasă.

Testul de familist

Iubitul tău se gândeşte la voi ca la 2 entităţi separate sau ca la un tot unitar? Tot ce este al lui este şi al tău şi invers, la bine şi la rău? Este foarte important să îţi dai seama într-un moment dificil el ce va alege: familia sau pe el? Să spunem că primeşte o mare promovare dar care împlică să se mute în altă ţară. El ce ar alege? Să plecaţi împreună sau deloc, ori va pleca fără niciun regret?

Testul de autosacrificiu

În ziua de astăzi ajungem mai greu în situaţii extreme, în care dragostea să fie cu adevărat pusă la încercare. Cu toate astea, într-o relaţie de lungă durată ai ajuns să îl cunoşti pe cel de lângă tine destul de bine şi ştii cam cum ar reacţiona în situaţii extreme, dacă ar fi capabil să pună binele tău deasupra binelui pesonal. Evident, surprizele nu sunt excluse, mai ales cele neplăcute!

Dacă iubitul tău a bifat toate cele 5 caracteristici de mai sus, te felicităm cu drag! Înseamnă că ai alături un bărbat pe care îl poţi considera pe bună dreptate perechea ta. Acum rămâne de văzut dacă şi tu îndeplineşti aceleaşi criterii ca şi el.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *