Cum inveti sa ai din nou incredere dupa o relatie

By  | 

Să fii precaută după o relaţie nereuşită nu este ceva neobişnuit, însă problema apare când simţi că nu vei mai putea avea încredere în alţi bărbaţi de acum încolo. Această senzaţie poate dura ceva timp şi îţi poate afecta viitoarele relaţii.

A venit vremea să te vindeci şi să înveţi cum să ai din nou încredere, iar COSMO îţi arată cum!

Uită de fostul cât mai repede

Uşor de zis, greu de făcut, nu? Din fericire, sunt câteva lucruri pe care le poţi face pentru a trece mai repede peste el. Şterge-i numărul, şterge-l de la prieteni pe Facebook, pune într-o cutie tot ce ai primit de la el (nu arunca nimic, sunt nişte amintiri pe care poate vei regreta că le-ai aruncat) şi evită să ai vreun contact cu el.

Înţelege ce înseamnă încrederea

Un studiu efectuat la Universitatea Charles din Praga a arătat că bărbaţii cu ochi căprui sunt consideraţi mai de încredere. De asemenea, un studiu de la Universitatea St. Andrews din Scoţia a arătat că femeilor le este mai uşor să aibă încredere în bărbaţi cu faţa îngustă.

Bineînţeles, caracteristicile fizice nu au nicio legătură cu încrederea. Dacă un bărbat face ceea ce promite şi te susţine, acestea sunt motive să ai încredere în el.

Nu face aceaşi greşeală de două ori

De multe ori femeile aleg acelaşi tip de bărbat pentru că au impresia că îl pot schimba. Din păcate, relaţia se termină mereu la fel. Ai grijă să nu cazi şi tu în aceaşi capcană!

Timpul vindecă totul

Nu ai cum să îţi recapeţi încrederea după o săptămână sau după o lună, deci ai răbdare. Cu timpul, vei observa că noul partener este într-adevăr de încredere şi vei reuşi să au o relaţie sănătoasă cu el.

Tu ai probleme cu încrederea după o relaţie?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *