Cum economisesti cand iti cumperi pantofi

By  | 

Chiar e posibil să fii glam fără să dai faliment. Iată cum economisesti când îți cumperi acea pereche tentantă de pantofi.

Pantofii de calitate, aleși cu diplomație, reprezintă cel mai „cu greutate” accesoriu feminin, având puterea de a transforma radical o ținută, dar, și mai important, de a-ți da acel sentiment de putere și încredere pe care nici un citat motivațional nu ți-l poate insufla. E drept că uneori te lasă fără bani pentru tot restul lunii și se dovedesc a fi mai incomozi decât ți-ai imaginat, dar asta nu te oprește să-ți încerci în continuare norocul. Pentru ca investiția viitoare să nu fie zadarnică și nici uriașă, pune în practică trucurile COSMO!

Cum îți alegi pantofii

#1. Fă o listă. Uită-te cu atenție printre achizițiile tale și inspectează-ți pantofii. Decide care dintre ei sunt încă buni de purtat și care ar trebui aruncați. Deși o să-ți fie dor de pantofii roșii clasici, nu mai are rost să-i păstrezi dacă pielea e foarte uzată, iar tocul zgâriat sau tocit. Acest lucru te va ajuta să-ți dai seama de ce ai cu adevărat nevoie, pentru a nu te trezi cu două perechi asemănătoare – fie ele în vogă. O singură pereche e de-ajuns. În plus, nu te vei mai simți atât de vinovată cumpărând pantofii de care chiar aveai nevoie.

#2. Privește imaginea de ansamblu. Deși asortatul nu mai e de mult la modă, trebuie să existe o armonie între culorile și stilul pieselor din garderoba ta. Privește-ți hainele și restul accesoriilor cu atenție, pentru a „prinde” paleta cromatică din șifonierul tău. De exemplu, dacă ți s-a pus pata subit pe o pereche de pantofi mov, însă ajungi la concluzia că nu s-ar potrivi cu nicio ținută din garderoba ta, e mai înțelept să reziști tentației – cu siguranță nu-și vor scoate banii.

Femeile și pantofii: o poveste de dragoste

#3. Cumpără online atunci când sunt oferte. Să cumperi pantofi fără să-i probezi și fără să ai posibilitatea de a-i returna (pe banii lor) în caz că nu ți se potrivesc, e într-adevăr o pierdere de timp, nervi și…bani. Dar atunci când sunt reduceri și ai posibilitatea de a-i returna fără să plătești transportul, merită să riști, mai ales dacă ai auzit păreri pozitive de la fetele care sunt deja cliente.

Comments

comments