Cum devii mai optimista in 3 pasi simpli

By  | 

Redecorează puțin casa, îmbracă-te frumos și ieși în oraș cu oameni optimiști – îți arătăm cum devii mai optimimista în 3 pași simpli!

Cu toate că visul nostru cel mai mare este acela de a avea o viață fericită, o casă frumoasă, un iubit demn de încredere, prieteni și o familie care să ne iubească, acestea sunt primele lucruri de care uităm în tumultul fiecărei zile supra-încărcate.

Trucuri de frumusețe care îți ridică moralul

Redecorează-ți casa pentru a te simți în ea ca-n Rai.

Este decisiv pentru fericirea ta să ai un refugiu și ce refugiu poate fi mai la îndemână, decât casa în care locuiești?! Redecoreaz-o pentru a fi în primul rând cât mai confortabilă și primitoare și abia apoi „material” pentru reviste de design. Nu uita, singurul lucru care contează este ca atunci când treci pragul casei să poți lăsa probleme în prag, să te relaxezi și să dormi bine. O casă primitoare poate face minuni pentru calitatea vieții tale!

Ai grijă de tine.

Știai că simplul gest de a-ți zâmbi dimineața în oglindă sau cel de a te îmbrăca frumos te face mai încrezătoare? Dar nu numai atât, având grijă de tine, îți menții constantă tensiunea arterială, faci față mai bine stresului și întreții un sistem imunitar puternic. Da, este atât de simplu să fii mai sănătoasă – nu te neglija niciodată.

Nu am chef azi

Mai fericită cu prieteni zâmbitori.

Așa cum zâmbetul și starea de bine sunt contagioase, la fel este și apatia sau gândurile negative. Există multe explicații ale cercetătorilor privind acest fenomen, dar nici una nu este general acceptată. Dar poate cea mai populară dintre opiniile vehiculate afirmă că oamenii comunică și prin vibrații, iar faptul că ai un grup de prieteni veseli, cu vibrații pozitive, îți crește șansele la o viață fericită cu 15%, spune doctorul Roach.

Comments

comments