Cum am ajuns… designer de interioare

By  | 

Natalia Berezovskaia lucreză în, poate, una dintre cele mai importante industrii din punct de vedere estetic. Designul interior este esențial pentru bunăstarea fiecăruia, pentru că ce poate fi mai plăcut decât să-ți petreci timpul într-o casă decorate exact așa cum ai visat dintotdeauna. Natalia împlinește visuri zi de zi, înfrumusețând spațiul personal al oamenilor cu care lucrează. Ce înseamnă mai exact jobul ei și cum poți ajunge și tu să-l ai vezi mai jos.

Cum ai ajuns să faci ceea ce faci? Care e parcursul din spate?

De mică am fost o fire artistică și meticuloasă, așa că mi-am urmat instinctul. Am făcut școala de pictură, apoi colegiul cu specialitatea Design Vestimentar, dar după câteva provocări în viață am ajuns să activez în domeniul Designului de Interior și de 12 ani fac asta!

Ce te fascinează cel mai mult la jobul pe care-l ai?

Diversitatea și fluxul de informații nelimitate. În acest domeniu nu există “standard” (excepție fac normele în vigoare), în fiecare an apar noi tehnologii, noi materiale, până și clienții sunt atât de diferiți că nu ai timp să te plictisești!

Ce calități ar trebui să aibă cineva ca să poată face ce faci tu?

Răbdare și multă ambiție. Chiar dacă toată lumea crede că e nevoie în primul rând de mult talent, eu sunt mai degrabă de părere că ai nevoie de multă muncă și răbdare ca să devii un bun profesionist.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de februarie a revistei Cosmopolitan.

FOTO: Arhivă personală. Text: Roxana Dobriță

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *