Cucereste un tip in 5 pasi simpli

By  | 

Să spunem că tocmai l-ai întâlnit pe ”Făt-Frumos” şi nu ştii cum să faci să-i atragi atenţi fără să pari că te strădui prea mult. Potoleşte-ţi bătăile inimii şi pune în aplicare aceste sfaturi simple.

1. Poartă-te natural. Chiar dacă de obicei suntem sociabile şi distractive, atunci când dăm de un tip care ne place cu adevărat, multe dintre noi ne blocăm şi nu ştim cum să ne purtăm pentru a-i atrage atenţia. Uită pentru un moment că îl placi şi poartă-te aşa cum o faci în mod obişnuit.

2. Nu vorbi prea mult despre tine. Ideea unei conversaţii este să creezi o legătură între voi şi să vă cunoaşteţi mai bine. Dacă vorbeşti prea mult despre tine, poate părea că nu te interesează persoana lui şi, în plus, este un pic enervant.

3. Nu îl contacta prea des. E recomandat să începi diferite conversaţii pentru ca el să îşi dea seama că eşti interesată, dar nu exagera. Dacă tu eşti cea care face primul pas de fiecare dată, va fi mai puţin interesat şi poate chiar se va sătura de tine; "dispari" din când în când pentru ca şi el să te caute. În felul acesta, vei ştii sigur că şi el este interesat.

4. Zâmbeşte! Tuturor ne plac feţele zâmbitoare, prietenoase. Ai grijă, totuşi, să nu o faci forţat pentru că se observă uşor.

5. Atinge-l întâmplător. Fie că îl atingi pe umăr sau iei o scamă de pe el, vei intra în zona lui de comfort şi îi vei da de înţeles destul de clar că eşti interesată de el.

Pune în practică aceste sfaturi simple şi îţi va fi mai uşor să îl cucereşti. Multă baftă!
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *