Creste-ti increderea in tine folosind online dating!

By  | 

Zi de zi, când ieşim din casă, încercăm să arătăm cât de bine putem. Toate spunem că facem acest lucru doar pentru noi, însă trebuie să recunoaştem că măcar într-o mică măsură ne aranjăm şi pentru a fi frumoase în faţa altora (apoi ne întoarcem acasă dezamăgite că nu am primit niciun compliment). În cazul online dating-ului, treaba stă cu totul altfel.

Putem sta acasă, în pat, cu laptopul în braţe şi o pungă imensă de chipsuri lângă noi, îmbrăcate cu o pijama cu elefănţei mov, cu rimelul întins, gândindu-ne că poate nu trebuia să ne despărţim de fostul iubit… când din senin primim un mesaj de la un necunoscut care ne face un compliment ce ne aduce zâmbetul pe buze.

În acea săptămână cât am utilizat site-ul de online dating, am avut mai multă încredere în mine decât dacă m-aş fi aranjat în fiecare seară pentru a ieşi în cel mai select club din oraş. Mi-am dat seama că nu ar trebui să fiu atât de dură cu mine însumi, că ar trebui să îmi păstrez mereu statea de bine, pentru că încă sunt destui bărbaţi interesanţi şi disponibili care ar putea fi interesaţi de mine.

Dat fiind că nu mi-am făcut contul pentru a-mi găsi marea iubire, nu mi-am dat întâlnire cu niciunul dintre cei cu care am conversat, însă mi-a făcut plăcere să discut cu ei. Trebuie să recunosc că m-am simţit copleşită văzând numărul celor care îmi trimiteau cerere de prietenie sau care pur şi simplu îmi vizitau profilul (în special pentru că mă aşteptam să dau doar de 2-3 ciudaţi).

Data viitoare când te plictiseşti în casă şi nu ai o stare tocmai bună, încearcă să îţi faci cont pe un site de online dating şi vei fi surprinsă ce vei găsi acolo! Chiar şi jumătate de oră petrecută pe site îţi va creşte enorm încrederea în tine!

De asemenea, citeşte acest articol pentru a afla ce cred bărbaţii cu adevărat despre profilurile femeilor de pe aceste siteuri sau acest articol ce conţine zece adevăruri despre online dating.

În urmă cu câteva luni, discutam cu o prietenă despre găsirea unui iubit şi, inevitabil, am ajuns să vorbim despre online dating. Niciuna dintre noi nu folosise până atunci un site de acest tip, din simplul motiv că nu eram încrezătoare că ne putem găsi jumătatea pe internet. În plus, cine are suficient timp liber pentru a pierde ore întregi comunicând cu tot felul de necunoscuţi… care poate nici măcar nu sunt cine spun că sunt?

Însă până la urmă am decis ca ambele să ne facem un cont pe unul dintre aceste site-uri, doar pentru distracţie, pentru a vedea care e treaba pe acolo. Vă spun de acum – nu am dat de bărbatul perfect alături de care am început relaţia perfectă şi cu care credem că ne vom petrece toată viaţa. Însă ne-am dat seama de alte lucruri.

Dar, pentru început… Am ales două-trei poze cât de cât recente, în care arătam cel puţin decent, am completat profilul cât de bine am putut şi… am aşteptat. În mod surprinzător, nu a durat nici măcar 5 minute pentru a primi o cerere de prietenie şi câteva mesaje. „Noroc chior”, ne-am zis, conştiente fiind de faptul că nu suntem nişte femei fatale după care toţi bărbaţii întorc capul pe stradă.

Uşor-uşor, cererile de prietenie şi mesajele au început să se strângă. În mod surprinzător, doar vreo 15 % dintre bărbaţii care m-au contactat aveau un profil cu poze ce erau evident luate de pe net sau erau străini libidinoşi. Restul erau bărbaţi ce păreau absolut normali, unii dintre ei destul de drăguţi, cu hobby-uri interesante, cu care aveai ce discuta.

Am dat de un român care se mutase în urmă cu câţiva ani în Belgia alături de familia sa, un străin venit în România cu munca, un motociclist cu care discutam despre literatură, un tip simpatic care, întâmplător, terminase aceaşi facultate decât mine şi mulţi alţii. În timp ce vorbeam cu ei, mi-am dat seama că oamenii aceştia chiar erau interesaţi de persoana mea, le făcea plăcere să discute cu mine şi nu căutau doar un one night stand.

Acest lucru m-a surprins destul de mult, pentru că, sinceră să fiu, mă aşteptam ca mare parte dintre utilizatorii acestor site-uri să fie nişte bărbaţi care caută doar puţină distracţie. Sigur, s-a întâmplat de câteva ori să primesc şi mesaje indecente, însă majoritatea utilizatorilor obişnuiau să aibă un comportament normal, să facă anumite complimente de bun gust.

Bineînţeles, este greu de spus câte dintre aceste complimente veneau din suflet sau câte discuţii nu erau începute doar cu gânduri… porno, însă în realitate cum stă treaba? Cât de uşor este să îţi dai seama dacă tipul simpatic cu care vorbeşti nu îşi pierde timpul cu tine doar pentru a te duce acasă, în patul său?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *