Creeaza-ti un profil dezirabil

By  | 

În ziua de azi, când mai toată ziua ţi-o petreci la serviciu şi abia mai ai timp de o ieşire cu prietenele sau de mers la sală, e tare greu să mai cunoşti tipi noi… Poate doar dacă ai bafta de a mai merge pe la cursuri care atrag oameni inventivi şi deschişi ca cele dedicate scrierii creative sau cele care presupun să-ţi cultivi un hobby ca olăritul, grădinăritul, aranjamentele florale şi multe altele. 

Altfel, ”locul” de agăţat pentru mai toţi tinerii planetei s-a mutat din cluburi pe Facebook, aşa că, în cazul în care eşti în căutări de partener, ar fi bine să-ţi pui la punct profilul şi Wall-ul de Facebook. Noi îţi spunem care sunt ”detaliile” care fac muzica iubirii online.  

1.Publică fotografia potrivită

În primă instanţă, eşti tentată să te gândeşti că o fotografie sexy te-ar putea ajuta să atragi mai multe like-uri de la bărbaţi care ar vrea să te cunoască mai bine. De fapt, lucrurile stau cu totul altfel…

Tot ceea ce vei obţine cu o fotografie într-o ipostază sexy este o grămadă de like-uri şi… cam atât. Poate vei avea parte şi de câteva invitaţii la întâlniri programate la ore târzii din noapte, scopul fiind o noapte fierbinte de sex, dar nimic mai mult. 

Dacă vrei bărbaţi care să te ia considerare pentru o relaţie de lungă durată şi care să fie interesanţi de tine ca persoană, nu doar ca un corp apetisant, postează fotografii din timpul sesiunilor tale de sport, din vacanţe sau din timpul cursurilor de chitară, de exemplu. 

2.Nu uita să faci update

Indiferent că e vorba de reţelele sociale sau de site-uri de dating, dacă faci mici update-uri profilului tău zilnic, vei avea mai multe şanse să apari în în rezultatele căutărilor sau de mai multe ori pe pagina de home a Facebook-ului. 

Nu trebuie să faci modificări mari profilului, lasă datele importante aşa cum sunt şi modifică sau adaugă doar status-uri,  încarcă fotografii noi şi interesante cu tine. 

3.Pune câteva fotografii high resolution

Bărbaţii sunt fiinţe vizuale, aşa că dă-le material de visare şi pune pe profilul tău şi câteva fotografii mari, în care detaliile sunt foarte vizibile. Ţine cont de acest sfat mai ales dacă deţii şi un profil pe unul dintre site-urile matrimoniale. 

Un sondaj realizat de platforma de dating HowAboutLove a arătat că profilurile cu fotografii mai mari şi mai multe primesc de trei ori mai multe mesaje decât cele care au mai puţine. 

Nu uita, nu folosi flash-ul pentru selfie pentru că-ţi adaugă mulţi ani în plus. 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *