COSMO decalog pentru Valentine’s Day

By  | 

1.
NU
ii cumpara iubitului tau un ursulet imens care tine intre labute o inima din satin pe care scrie „I love you”/ „Je t’aime”/ „Te iubesc” etc. Ti-ar placea sa-l vezi de fiecare data pe patul lui de acum inainte?

2. DA, poarta cea mai sexy lenjerie intima, fie ca esti singura, fie ca ai un iubit. Nu trebuie sa faci asta pentru cineva anume, si pentru tine insati – te vei simti senzuala si sigura pe feminitatea ta.

3. NU iti petrece toata ziua vaitandu-te cat de comerciala si patetica e Ziua Indragostitilor. Vei suna ca o batrana plina de regrete si amaraciune care nu primeste atentie.

4. DA, du-te cu prietenele sa te distrezi intr-un club, daca esti singura. In fond, cineva tot trebuie sa-l gaseasca pe Fat-Frumos in aceasta zi. De ce n-ai fi tu aceea?

5. NU te agita sa iesi la o cina romantica in seara de 14 februarie. Sa platesti o groaza de bani ca sa stai intr-o incapere cu alte zeci de cupluri trase la indigo nu e romantic. Mai bine gateste tu ceva delicios si pune la cale o cina speciala, doar pentru voi doi.

6. NU-i cumpara tipului cu care te vezi o felicitare cu text standard si imagini stereotipe de Ziua Indragostitilor, mai ales daca nici n-ati ajuns la a treia intalnire. Mai bine fa-i cadou o… sesiune suplimentara de saruturi patimase.

7. DA, fii ingaduitoare cu iubitul tau. Te astepti sa-ti cumpere o duzina de trandafiri rosii si el vine cu o cutie de Milka si niste prezervative. Barbatii astia…

8. NU, nu te astepta sa primesti o felicitare-surpriza de la tipul dragut din biroul alaturat. Viata nu-i ca-n filme… Si chiar daca ar fi, sunt sanse minime ca ceea ce-ti scrie sa fie pe gustul tau, si nu o declaratie siropoasa si previzibila.

9. DA, rezista tentatiei de a-ti trimite tie insati un buchet mare de flori la munca sau o felicitare cu „Tu esti cea mai minunata femeie din viata mea”. Nu-ti va folosi la nimic; in final, te vei simti si mai singura.

10. DA, cere-l de sot! De ce nu, daca va iubiti? Sparge stereotipurile si fii tu cea care face marele pas!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *