Cele mai mari temeri ale femeilor

By  | 

Femeilor le place să fie întotdeauna într-o poziţie de control în tot ceea ce priveşte soarta lor. Şi cum acest lucru este imposibil, femeile se tem că toate relele li se vor întâmpla tocmai lor!

Teama că vei îmbătrâni şi că îţi vei pierde frumuseţea.

Tinereţea este în ochii unora echivalentul frumuseţii, deşi nu este neapărat adevărat. Foarte multe femei au înaintat în vârstă înr-un mod plăcut şi arată, după o anumită vârstă şi maturitate, mult mai bine decât atunci când aveau 20 de ani.

Decât să te stresezi acum din cauza aceasta -şi să faci riduri- bucură-te de tinereţe şi vezi ce îţi va aduce viitorul. Este posibil ca împlinirea fizică, frumuseţea, să vină odată cu experienţa, nu să dispară cu vârsta.

Teama că te vei îngrăşa foarte tare.

Majoritatea femeilor ţin la silueta lor şi au ţinut cel puţin o dată în viaţă o dietă. Dacă este şi cazul tău, atunci află că tocmai acest stres permanent te va ajuta să transformi această previziune într-o profeţie autoîmplinită. Aşadar, mai uşor cu mâncatul pe bază de stres şi dă liber la mişcare! Epuizează fizic această teamă, ce nu are o altă justificare decât nişte stereotipuri promovate de societatea în care trăim. Până la urmă, câţiva centimetri în plus nu sunt un capăt de ţară!

Teama că vei fi nefericită în cuplu.

Toate femeile visează că îşi vor găsi alesul şi că vor trăi ca în basm, fericiţi până la adânci bătrâneţi. Cu toate astea, nu poţi fi prea sigură că l-ai găsit pe Făt Frumos al tău decât după ce va trece proba timpului şi îţi va fi dovedit că te iubeşte şi că este implicat 100% în relaţia voastră. Trebuie să mai ţii cont că nu există bărbatul perfect şi că uneori micile defecte sunt fermecătoare, atâta timp cât compensează din plin în alte privinţe. Iar dacă relaţia pur şi simplu nu funcţionează, asta e…mergi mai departe!

Teama de a fi molestată.

Femeile reprezintă sexul slab de cele mai multe ori şi sunt o victimă aproape sigură a atacurilor, fie că este vorba despre un străin, fie chiar de soţ. Violenţele asupra femeilor nu sunt mereu de ordin fizic, ci şi moral, când voinţa unei femei este redusă la 0 şi se comportă de parcă ar fi o supusă, nu o egală -soţia. Iar în ceea ce priveşte abuzul fizic, femeilor le lipseşte condiţia fizică necesară pentru a respinge un bărbat.

De aceea, trebuie să fii prevăzătoare şi să porţi la tine în permanenţă pe stradă un aparat de auto protecţie iar dacă cel care este violent este partenerul tău trebuie să pleci fără nicio remuşcare de lângă el!

Cel mai bun lucru care poate rezulta din aceste temeri, uneori nejustificate, este că vei fi prevăzătoare şi vei încerca să le întâmpini pregătită.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *