Cele mai inspirate cadouri de Craciun pentru copii

By  | 

Perioada cadourilor a inceput deja, iar Craciunul se apropie cu pasi repezi, motiv pentru care parintii au inceput deja sa se preocupe de darurile pentru cei mici. La momentul de fata exista foarte multe optiuni de jocuri si jucarii, astfel incat alegerea cadoului a devenit una dificila.

Exista insa o varianta potrivita pentru parintii care nu vor ca tehnologia sa afecteze felul in care relationeaza cu micutii, si anume jocurile creativ educative. Astfel joaca alaturi de ei, foarte importanta de altfel, are efecte pozitive atat pentru starea de moment, cat si pentru dezvoltarea ulterioara a copilului.

Edu Class continua campania #JocuriImpreuna, manifest pentru joaca in familie, cu o serie de jocuri menite sa-i incurajeze pe parinti si pe copii sa petreaca mai mult timp unii cu ceilalti, descoperind metode inedite de a dezvolta gandirea strategica si imaginatia celor mici.

Acest tip de jucarii creativ educative sunt ideale pentru sezonul rece, cand activitatile in aer liber pot fi inlocuite cu cele de acasa care implica toata familia. Ele reprezinta niste cadouri de Craciun ideale, care vor aduce multe zambete pe chipurile copiilor.

Jocuri educative in dar de Craciun pentru bebelusi

Pana la alte jucarii mai serioase, copilasii de un an se pot juca cu niste carioci lavabile, care ii vor ajuta sa invete mai usor culorile. Procesul de invatare se transforma intr-un joc distractiv, care permite celor mici sa fie creativi.

Jocuri educative in dar de Craciun pentru copiii peste 3 ani

De la varsta de trei ani, parintii pot contribui semnificativ la dezvoltarea gandirii logice cu alte jocuri educative. Clasicul joc X si Zero, disponibil in varianta de lemn la EduClass, contribuie la dezvoltarea gandirii strategice, astfel incat poate reprezenta un cadou excelent pentru micuti. Un alt joc de strategie ar fi unul prin care copiii isi pot crea propriul magazin cu produse si pot merge la cumparaturi. Astfel contribuiti la dezvoltarea memoriei copilului si incurajati dezvoltarea limbajului.

Jocurile de contructie sunt foarte apreciate de cei mici, cat si de parinti, datorita inovatiei. Ei pot construi diferite forme in 2D sau 3D, dezvoltand astfel abilitatile cognitive si vederea in spatiu. Jocurile de colorat pe diferite obiecte reprezinta o activitate amuzanta si creativa care da frau liber imaginatiei si dezvolta simtul estetic al celor mici.

Jocuri educative in dar de Craciun pentru copiii peste 8 ani

Odata cu varsta de opt ani, copilasii devin din ce in ce mai curiosi cu privire la lumea inconjuratoare, iar jocurile educative sunt cele care ii ajuta sa invete despre Planeta Pamant sau Sistemul Solar intr-o maniera distractiva, dar si relaxata pentru parinti. Iar prin jocul de strategie Crozzit, cei mici isi dezvolta atentia distributiva, vederea spatiala si gandirea creativa.

Jucăriile propuse de Edu Class facilitează implicarea într-un mod creativ, ludic şi cu impact în dezvoltarea personală. De la elementarele jocuri educative pentru cei mai mici la jocurile de masă educaţionale, de la cele de cunoaştere a mediului ori lingvistice până la jocurile logice-matematice, toate sunt stimuli care antrenează mintea copiilor şi le deschid apetitul pentru distracţie.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *