Cele 7 tipuri de party pe care le regreti

By  | 

Sigur ai trecut şi tu printr-una dintre experienţele de mai jos din cauză că nu ţi-ai respectat limitele. Iată care sunt cele 7 tipuri de party-uri pe care le regreţi din tot sufletul şi care, sperăm noi, ţi-au servit drept lecţie.

1. Petrecerea de Craciun la care te-ai cuplat cu cel mai nesuferit coleg. Această experienţă este greu de uitat mai ales că s-au amuzat colegii pe seama ta o săptămână întreagă şi aproape că i-ai frânt inima lui ”X” când i-ai spus că ”experienţa” de aseară nu a însemnat nimic. De fiecare dată când vă întâlniţi pe hol te priveşte cu pică.

2. Party-ul la care ţi-ai abandonat amica depresivă. Ai hotărât să faci un gest bun şi să o scoţi în oraş pe amica ce tocmai ce a fost părăsită un un iubit posesiv şi abuziv, iar amica este deprimată în loc să fie bucurasă. După ce ai convins-o cu greu să accepte să ieşiţi în clubul vostru preferat, cumva ai reuşit să uiţi scopul ieşirii şi chiar să o abandonezi pe prietena ta iar tu te-ai distrat în timp ce ea schimba sms-uri disperate cu fostul.

3. Party-ul despre care nu îţi aminteşti nimic dar de la care ai fotografiile compromiţătoare. Eşti o tipă cuminţică foc dar decisă să schimbi situaţia. Ai ieşit la insistenţele prietenelor tale la un party la care ai îndrăznit să bei şi tu un pahar de ceva, după care s-a făcut întuneric. Ce s-a întâmplat mai apoi ai aflat din poze, mai exactă ai fost un adevărat ”party animal”!

4. Party-ul la care nu ai mai ajuns pentru că ai început ”încălzirea” cu alcool de acasă. A venit weekend-ul, eşti într-o dispoziţie de milioane, te vezi cu fetele la o super-petrecere, ţi-ai luat o rochie nouă şi când începi să te pregăteşti deschizi şi o sticlă de vin bun. Vinul e atât de bun că fără să îţi dai seama  ai reuşit să dai gata jumătate de sticlă. Iar în timp ce aştepţi telefonul de la amicele tale adormi pe canapea atât de dulce încât te mai trezeşti abia a doua zi dimineaţă.

5. Party-ul de 3 zile care te transformă într-un zombie la job. A venit weekend-ul şi ţi-ai propus să… dormi în toate poziţiile. Ok, numai că primeşti o invitaţie de nerefuzat de la prietena ta cea mai bună. Ok, îţi spui în gând, ieşi vineri seară şi apoi dormi tot weekend-ul. De fapt mai ajungi acasă abia duminică la miezul nopţii, după un party ”monstru” de 3 zile. Şi mâine este luni!!!

6. ”Combinaţia” de  la party care se transformă într-un ”stalker”. Erai singură la party şi ai avut inspiraţia să te combini cu un tip super dulce şi atent. Proastă inspiraţie deoarece tu nu ai gânduri de relaţie iar el ştie deja unde locuieşti, are numărul tău de telefon şi v-aţi împrietenit şi pe Facebook. Te sună a doua zi dimineaţa să te trezească şi să îţi spună că îi este deja dor de tine şi că vei primi o surpriză din partea lui mai târziu. Surpriza este el cu un buchet imens de trandafiri. Să îi deschizi sau nu uşa?

7. Nunta la care plângi în toaletă pe umărul miresei că eşti încă single. Fosta colegă de bancă din liceu te invită la nuntă şi cum nu vrei să o refuzi te duci fără partener. Când ajungi la destinaţie îţi dai seama că eşti singura ”fată bătrână” aşa că îţi verşi amarul într-un cocktail. Nu se ştie cum ajungi la toaletă în acelaşi timp cu mireasa şi în timp de îi faci complimente începi să plângi că eşti încă single şi că e atât de trist. Miresica nu ştie cum să scape mai repede de tine fără să te jignească aşa că îţi trimite unul dintre cavalerii de onoare să îţi ţină companie.

Sperăm că nu ai fost în niciuna dintre situaţiile de mai sus şi dacă ai fost, să nu se mai repete! Secretul constă în a-ţi respecta limitele pentru că doar un shot în plus te poate pune într-o postură foarte neplăcută!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *