Cel mai frumos compliment pe care l-am primit vreodată

By  | 

13 de femei vorbesc despre cel mai frumos compliment pe care l-au primit vreodată, iar unele dintre ele chiar le-au schimbat viața.

„Într-o zi, fiul meu m-a văzut când mă schimbam și m-a întrebat ce sunt vergeturile. Mi-a fost rușine și i-am spus că sunt un fel niște cicatrici. M-a întrebat dacă sunt ca dungile tigrilor și i-am răspuns că ar putea semăna. Fața lui s-a luminat și mi-a spus că vrea și el să fie o doamnă-tigru ca mine! M-a făcut să îmi văd defectele la fel cum le vede și el.”

„Eram la o coadă lungă la casierie, iar copiii mei erau foarte agitați. Când am ajuns în sfârșit la casă, femeie care lucra acolo mi-a spus că sunt un părinte foarte drăguț și răbdător. Mereu încercăm să fim părinți buni și e grozav când cineva realizează acest lucru.”

Citește și: Complimentele preferate ale bărbaților 

„Tocmai plecasem de la birou și mergeam pe stradă când un bărbat necunoscut m-a oprit. Mi-a spus: Asta o să sune ciudat, dar trebuie să îți spun – ai cel mai frumos mers. Văd mereu femei pe tocuri care par că vor cădea în orice secundă, dar tu știi ce faci în tocuri.”

„Șeful meu mi-a spus într-o zi că sunt una dintre cele mai bune persoane care lucrează în această companie pentru că nu am un ego atât de mare. Totuși, nimic nu îți gâdilă ego-ul mai mult decât să fii lăudată pentru cât de modestă ești!”

„Învățătoarea fiicei mele mi-a spus că, dacă ar avea o fiică, ar vrea să fie exact ca a mea. A fost un compliment atât de frumos, legat de fiica mea, dar și de mine, ca mamă. Am început să plâng pe loc.”

„Eu și soțul meu ne jucam în curte cu fiica unei prietene. După ce am terminat, ne-a întrebat dacă sigur suntem adulți. A fost cel mai drăguț compliment, înseamnă că încă ne putem purta cu adevărat ca niște copii fără griji.”

Citește și: Cele mai bune complimente pe care să le faci unei femei 

„Toată viața am avut puțină încredere în mine și într-o zi am aflat că cineva nu mă place. O prietenă a fost foarte mirată și a spus că nu poate înțelege cum cineva ar putea să nu mă placă, pentru că sunt o persoană grozavă. M-a făcut să am mai multă încredere în mine.”

„Când eram adolescentă, cineva mi-a spus că părul meu este frumos, ca aurul fin și strălucitor.”

„Soțul meu era plecat din oraș pentru câteva luni și mă chinuiam să fiu o mamă singură. Într-o zi, la biserică, un cuplu în vârstă m-a felicitat pentru cât de bine crescuți sunt copiii mei. M-am simțit fantastic!”

„O prietenă mi-a spus că sunt cea mai autentică persoană pe care o cunoaște. A însemnat mult pentru mine mai ales pentru că, pentru mine, ea este cea mai autentică persoană.”

„Prietena ficei mele mi-a trimis un mesaj de Ziua Mamei în care mi-a spus cât de mult mă apreciază. Apoi a spus că fiica mea este mândră că eu sunt mama ei.”

Citește și: De ce unele femei nu pot accepta complimentele? 

„Abia redecorasem casa când tatăl soțului meu mi-a spus: Ești atât de talentată! Martha Stewart nu e nimic pe lângă tine!”

„În școala generală eram foarte timidă și colegii făceau mereu mișto de mine. Odată, o profesoară m-a pus să răspund unei întrebări, apoi m-a felicitat pentru că am dat cel mai creativ și interesant răspuns pe care l-a primit vreodată.”

 

*articol preluat din RedBook (autor: Charlotte Andersen)

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *