Ce vor femeile de la relatiile extraconjugale

By  | 

 

Un studiu efectuat pe un site de dating specializat în a găsi parteneri extraconjugali a relevat următoarele trei mari diferenţe între ceea ce vor femeile şi ceea ce vor bărbaţii.

 

 

Angajamente part-time

Chiar şi atunci când vine vorba de o relaţie de infidelitate, femeile optează pentru legături de lungă durată.  Răspunzând la aceeaşi întrebare, majoritate bărbaţilor au răspuns că se mulţumesc cu orice este disponibil.

 

 

Satisfacţie proprie

În timp ce femeile tinere îşi doresc să fie cele mai bune iubite şi să îşi satisfacă partenerii, femeile care sunt în relaţii de lungă durată, caută un partener care să le satisfacă din punct de vedere sexual. Atunci când li s-a cerut acestora să descrie tipul de bărbat pe care îl caută, ele i-au descris mai detaliat decât s-au descris ele însele, ceea ce demonstrează că sunt la fel de pretenţioase şi în astfel de relaţii.

 

 

Trup perfect

Se pare că în aventurile extraconjugale, pentru femei este mai important fizicul decât intelectul…sau trăsăturile emoţionale. Aşadar, şi femeile se pot ghida ca şi bărbaţii în alegerea unui partener, în funcţie de…mărime.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *