Ce trebuie sa stii inainte sa ai o relatie cu un vegan

By  | 

Ai aflat că tipul pe care tocmai l-ai cunoscut e vegan? Iată ce trebuie să știi înainte de a avea o relație cu el.

Ce trebuie să știi despre dieta raw vegan

Ne place să mâncăm. Doar că nu mâncăm ceva ce a fost cândva viu sau secrețiile altei creaturi. Serios, ne place mult să mâncăm, uneori pare că avem un aspirator în loc de gură.

Putem să mâncăm aproape oriunde. Suntem obișnuiți să găsim preparate și combinații diferite foarte delicioase în orice restaurant. O să ne invidiezi când vezi ce mâncăm.

Dar te vom iubi veșnic dacă ne vei duce la un restaurant vegan (sau unul cu opțiuni vegane). În felul acesta, ne arăți că îți pasă și că nu e imposibil să nu mănânci carne măcar o dată.

Ne poți întreba despre ce înseamnă să fii vegan. Ne place să vorbim despre asta cu oameni care nu judecă. Pune întrebări care chiar te interesează și îți vom răspunde serios.

De ce am ales să fiu vegetariană

Te rog nu mânca un burger în fața noastră spunând „mmmm, ce bun e, nu vrei și tu?”. De ce ai crede că asta e amuzant? Doar ne vei scârbi.

Nu spune „Ești vegan? Nu aș fi ghicit niciodată. Nu vorbești despre asta” Nu toți veganii țipă pe stradă să nu mănânci carne. Există mulți vegani și vegetarieni în jurul tău, chiar dacă nu știi.

„Nu arăți ca un vegan” Nici nu știu ce ar trebui să însemne asta, dar, te rog, nu ne spune așa ceva!

Tot ce trebuie să știi despre regimul vegetarian

Nu trebuie să fii vegan, trebuie să fii doar o persoană bună. Nu judeca! Acceptă alegerile celor din jur, așa cum și noi acceptăm că tu mănânci carne.

Vom găti cele mai bune mâncăruri pentru tine. Atunci când ești vegan, înveți să gătești foarte multe preparate delicioase. Mmm, atât de delicioase!

Nu vrem să mergem cu tine la rodeo, grădina zoologică sau curse de câini. O astfel de activitate nu reprezintă amuzament pentru noi.

 

*articol preluat din Cosmopolitan US

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *