Ce trebuie sa stie o fata COSMO

By  | 

Ghidul tipei COSMO e updatat anual de noi, echipa care se documentează în continuu pentru ca tu să ai parte de cele noi trenduri şi cele mai cool „reţete“ de succes.

Reguli generale

Lasă-te de fumat, încearcă să te trezeşti în fiecare zi la aceeaşi oră, ia un mic dejun bogat în grăsimi sănătoase şi în proteine (avocado, ouă, budincă de chia, smoothie din legume şi fructe verzi), mergi la sală înainte de muncă (sala făcută seara îţi poate afecta somnul), nu uita de snack-ul sănătos de la ora patru după-amiaza, consumă ceva iute la cină, fă yoga înainte de culcare şi ia pauză de la mobil sau televizor cu cel puţin o oră înainte de somn. Păstrează pe cât posibil un stil de viaţă sănătos şi vei vedea beneficiile pe termen lung.

Fii productiva

Nu te feri să îţi faci liste cu ce ai de făcut pe ziua următoare, pe luna care vine şi pe următorii ani. Asigură-te că dormi cel puţin şapte ore pe noapte şi străduieşte-te începând cu acest an să te ţii până la capăt de rezoluţiile pe care ţi le-ai stabilit (lista e făcută deja, da?). De asemenea, nu mai aplica multitasking-ul – studiile au demonstrat că al nostru creier e creat pentru a face câte o activitate pe rând. Prioritizează-ţi task-urile şi atunci când eşti la birou odihneşte-ţi ochii departe de calculator timp de câteva zeci de secunde la fiecare 20 de minute.

Cumpara cu cap

În primul rând, propune-ţi ca shopping-ul pe acest an să fie făcut doar atunci când chiar ai nevoie de ceva nou în garderoba ta şi ai răbdare să cumperi doar în perioadele de reduceri. Ba chiar ţine cont de schema următoare: în ianuarie, hainele din colecţiile de iarnă intră la reducere, în februarie avem două sărbători care dau startul la tot soiul de soldări, martie e luna ideală de cumpărat bilete de avion pentru mini-vacanţele de sfârşit de ani ş.a.m.d. Ai înţeles ideea, nu? Şi apropo de vacanţe, ai grijă la cum împachetezi – ia-ţi puţine lucruri, pe care să le combini uşor şi nu-ţi încărca valiza cu chestii inutile.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *