Ce tip de femeie singura esti?

By  | 

Rezolvă quiz-ul Cosmo și află care este tipologia de femeie singură care ți se potrivește cel mai bine. 

Amicii îți spun că ești prea pretențioasă, mama îți atrage atenția că te transformi într-o legumă de fiecare dată când un tip mișto e prin preajmă, iar colegii de muncă sunt de părere că ești pur și simplu prea ocupată cu munca pentru a mai putea să-ți găsești un bărbat. Vrei să știi de ce ești cu adevărat singură în acest moment al vieții tale? Quiz-ul nostru îți analizează simptomele și-ți oferă un diagnostic pertinent.

Citește următoarele fraze și alege-le pe primele șapte care ți se potrivesc cel mai bine:

A. Nu cumpăr reviste de mirese pentru mine. Mi-am făcut abonament în caz că vreuna din prietenele mele decide să-și pună pirostriile. Pe bune.

B. Când sunt într-o relație, mă simt mult mai bine cu mine. Când sunt singură, mi se pare că ceva lipsește.

C. Dacă vrei să ții un bărbat cu sufletul la gură, trebuie să joci tare. Eu, de exemplu, aștept de două ori mai mult decât el înainte de a-i răspunde la sms.

D. Când primesc un sms de la un tip, stau cel puțin cinci minute și analizez fiecare cuvânt din mesajul lui. Doar doi pupici? Înseamnă că nu mă place chiar așa mult, nu-i așa?

B. Mi se întâmplă des, în timpul zilei, să visez cu ochii deschiși la cum voi avea, într-o bună zi, o viață perfectă.

A. Dacă au trecut două luni și tipul nu mi-a zis că mă iubește, îi dau papucii. Ce rost are să pierd timpul cu cineva a cărui prioritate nu e căsătoria?

E. Amicii mei bărbați mă consideră una de-a lor și mereu mă invită să ies cu ei.

D. Prietenii mei glumesc cu mine, spunându-mi că sunt obsedată de control. Eu cred că am pur și simplu un simț pronunțat al organizării.

C. Când intru într-o relație, îmi fac atâtea griji să nu stric cumva lucrurile încât aproape că nici nu mă mai distrez. Totul e așa de stresant!

A. M-am înscris pe un site de dating pentru că am o prietenă care și-a cunoscut acolo logodnicul. Dacă a funcționat pentru ea, o să funcționeze și pentru mine.

E. Sunt prea ocupată pentru o relație. Cum pot să-mi găsesc timp pentru un bărbat când muncesc non stop și când nu fac asta, ies cu prietenii?

C. La prima întâlnire, îi spun că adooor fotbalul. Sigur, nu-i adevărat, dar asta îl face să mă placă mai mult, așa că sunt dispusă să o fac.

D. Când un tip refuză să mă sărute în fața prietenilor lui, mă întristez. Dacă m-ar iubi cu adevărat, ar vrea să mă sărute în public – în orice circumstanță.

A. Nu aș ieși cu un tip care e mai scund ca mine, are părul roșcat sau îi fuge un ochi – până la urmă, e important să ai gene bune.

E. Mi-e ușor să cunosc bărbați – orice tip adoră tipele petrecărețe, ca mine. Să-l țin lângă mine pentru o perioadă mai lungă de timp, aici e problema.

C. Da, normal că m-am uitat la toate pozele pe care le-a postat pe Facebook. Și i-am verificat toate fostele. Toată lumea face asta, nu-i așa?

B. Prietenele mele nu prea au fost de acord cu mulți dintre foștii mei iubiți, în ciuda faptului că eu am insistat mereu că sunt tipi de treabă, de fapt.

E. O aventură de-o noapte pare minunată în momentul în care o faci, dar în dimineața de după mereu mă simt mizerabil.

D. Dulapurile mele sunt pline de cărți de self help. Sunt mai ceva ca Bridget Jones la capitolul ăsta.

B. Îmi petrec mult timp plângând atunci când sunt într-o relație, și mă despart și mă împac regulat.

Rezultate

Majoritatea A- Ești Taylor Swift

GettyImages-486125206

Simptome: Vezi orice bărbat cu care ieși ca pe o posibilă mare iubire, cu care, cine știe, chiar ai putea să te căsătorești. De fapt, ești atât de obsedată de a avea o relație de poveste, cu un tip care să te iubească măcar pe jumătate cât ești tu dispusă să-l iubești, încât nu prea te relaxezi în relații. Drept dovadă, ajungi destul de des să te desparți, ceea ce-ți provoacă o suferință și o anxietate enorme.

Rețetă: ”Atunci când te gândești constant la viitor și la cum va arăta viața ta atunci când în sfârșit vei găsi bărbatul cu care să-ți petreci tot restul zilei, nu prea mai ai timp să te bucuri de prezent”, spune Susie Jobe, psiholog. ”Bărbații se sperie de femeile cu un ceas biologic care ticăie prea tare. Nu te mai stresa atât. Când tipul potrivit pentru tine o să vină, vei ști. Și ce dacă nu se întâmplă azi? Sau mâine. Distrează-te și bucură-te de viața ta – te descurci teribil de bine și de una singură!” Asta a făcut Taylor Swift, după ani întregi în care și-a vărsat dramele amoroase în cântece triste, și acum e în sfârșit într-o relație stabilă, care nu dă semne de despărțire. Hai că se poate.

Majoritatea B – Ești Jennifer Aniston

GettyImages-505443312

Simptome: Crezi că un iubit ți-ar face viața completă. Din cauza asta, te regăsești des în ipostaza de a ieși cu oricine, alegând tipi cu care nu ai nimic în comun sau care nu sunt deloc potriviți pentru tine. Faci multe compromisuri când vine vorba de bărbatul cu care ai vrea să fii doar pentru că nu suporți să fii singură.

Rețetă: ”Trebuie să încetezi să mai crezi că viața ta va fi perfectă doar dacă ai un bărbat de braț, și să te concentrezi pe propria ta auto-dezvoltare”, spune psihologul. ”Du-te și înscrie-te la niște cursuri, fă sport – orice te poate face să-ți dai seama că universul nu se învârte în jurul unui bărbat. Astfel, chiar și atunci când îți faci un iubit, vei ști că dacă vreodată vă veți despărți, vei fi capabilă să supraviețuiești (și să te distrezi!) de una singură – ai mai făcut-o deja!” După un număr extraordinar de mare de relații eșuate, Jennifer în sfârșit s-a relaxat și și-a dat seama că nu-i așa rău să petreacă un pic de timp singură, doar ea cu gândurile ei. Rezultatul? L-a cunoscut pe Justin Theroux, care acum îi este soț.

Majoritatea C – Ești Lindsay Lohan

GettyImages-456542686

Simptome: Îi verifici Facebook-ul constant, încerci să ghicești ce o să facă în week-end din comentariile postate pe wall-ul lui și-l bombardezi cu mesaje și emailuri. Mai mult decât atât, îți schimbi personalitatea pentru fiecare tip cu care ieși. Dacă lui îi place să sară cu parașuta, la naiba, și pe tine te pasionează chestia asta. Îi spui ce crezi că vrea să audă și-ți construiești o personalitate falsă cu unicul scop de a te transforma în femeia perfectă… pentru el.

Rețetă: ”O femeie e cu atât mai atrăgătoare cu cât e diferită de restul”, explică psihologul. ”Încearcă să-ți dai seama care sunt trăsăturile tare distincte, cum te faci remarcată. Asta înseamnă că, în loc să te schimbi pentru un tip, îi dai șansa de a se îndrăgosti de adevăratul tău fel de a fi.” Lindsay a făcut atâtea compromisuri încât chiar a ajuns să se transforme dintr-o tipă timidă, drăguță, într-o vampă – apelând chiar la un comportament auto-distructiv pentru a atrage. Nu-i deloc recomandat să mergi pe drumul ăsta.

Majoritatea D – Ești Carrie Bradshaw

GettyImages-51327481

Simptome: Analizezi în exces orice face sau spune un eventual iubit, distrugând relația încă dinainte ca aceasta să înceapă cu adevărat. Recunoaște, ești obsedată de a diseca orice detaliu legat de bărbați și citești orice carte de self help legată de acest subiect.

Rețetă: ”Oamenii care se comportă astfel sunt stereotipul clasic al obsedaților de control”, spune psihologul. ”Încerci să dai un sens fiecărui detaliu. Ești în stare să te convingi că nu e interesat de tine doar pentru că nu te sărută de la revedere, în timp ce el poate pur și simplu nu vrea să pară prea îndrăzneț.” Cum oprești acest comportament distructiv? ”Încearcă să nu mai consumi atâta energie cu un bărbat. Fă-ți timp și pentru alte lucruri – de exemplu să te vezi cu prietenele sau să-ți dezvolți un nou hobby. Astfel, o să ai mai puțin timp la dispoziție pentru a despica firul în patru”, sugerează psihologul.

Majoritatea E – Ești Jennifer Lawrence

GettyImages-501268498

Simptome: Cariera și viața ta socială sunt pe primul loc. Te întrebi adesea cum să facă să-ți faci timp și pentru un iubit. Ți-e ușor să cunoști bărbați, și adesea te arunci cu capul înainte în paturile lor, dar nicio relație nu durează mai mult de câteva săptămâni.

Rețetă: Trebuie să începi să-ți pui sub lupă valorile. Trăiești de pe azi pe mâine și nu te gândești mai departe de ce faci azi sau cu cine ieși diseară. ”Trăiești pentru puseele de adrenalină, dar trebuie să începi să te tratezi ca pe un premiu, nu ca pe ceva ce un bărbat poate obține ușor”, spune psihologul. ”Asigură-te că tipii cu care ieși apreciază ce au lângă ei. Dacă vrei ca o relație să dureze, asigură-te că aveți o relație emoțională înainte de a dezvolta una fizică.”

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *