Ce se feresc tipii sa-ti spuna

By  | 

Ok, bărbaţii nu se dau în vânt după a-şi da sentimentele pe faţă şi nici nu o să îi vezi prea des expunându-şi emoţiile. Aşadar, iată ce se feresc tipii să-ţi spună.

Pe cât de uşor îşi exprimă majoritatea dintre noi, fetele, sentimentele, pe atât de refractari sunt tipii la a le citi ceea ce simt cu adevărat. Vorba aceea, ei trebuie să pară de piatră, să fie umărul tău pe care plângi şi să fie văzuţi precum acei bărbaţi pe care te sprijini fără echivoc. Totuşi, şi ei sunt sensibili şi au multe temeri. Unii bărbaţi evită să îţi spună că…

Tin la tine

Mai rar tipi care-şi etalează sentimentele, iar atunci când o fac sunt uneori împinşi de la spate de partenerele lor – adică de noi şi nu sunt oricum dornici să o facă în public, când au spectatori. Totuşi, dacă nu are iniţiativă să îţi zică singur, nu înseamnă că îi eşti indiferentă, doar că are un orgoliu supradimensionat, pe care nu ştie cum să şi-l gestioneze.

Ii e teama

Şi că are tot felul de complexe! De exemplu, sunt înspăimântaţi că nu arată bine, că au început să chelească sau că respiraţia nu le miroase tocmai a floricele de primăvară. Eh, în plus, adoră să li se facă complimente – cumva, într-o intenţie de a primi confirmări din partea iubitei sau a soţiei că totul e în regulă şi că nu vor fi abandonaţi. Ah, dragii de ei!

Se mai uita la filme XXX

Ah, dar ce secret mai e şi ăsta? Normal că bărbaţii se mai uită, cel puţin din când în când la filme pentru adulţi – fiecare cu fetişurile lui, nu-i aşa? Atâta timp cât mai glumiţi uneori pe tema asta şi nu o face… zilnic, nu ai de ce să-ţi faci griji. Creierele noastre sunt doar foarte diferit construite, aşa că dacă tu nu ai nici un fel de înclinaţie către astfel de producţii pentru adulţi (ceea ce e normal), dă-i pace tipului.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *