Ce sa porti in timp ce dormi

By  | 

Totul îți e permis atunci când dormi. Totuși, ca să ai o noapte liniștită, fă-ți alegerile vestimentare în funcție de corpul tău și materialul lenjeriei.

Cum arăți:

  • Ești destul de mică de înălțime și subțire. O cămășuță de noapte din mătase sau satin e alegerea perfectă. Alege o tăietură low-cut, dacă ai sânii mici, și invers (mai puțin deschisă), dacă ai pieptul foarte generos. Vei evita surprize neplăcute de genul unui sân săltăreț.
  • Ești înaltă și zveltă. Fiind înaltă, îți poți permite o pijama colorată, pentru că nu vei părea îndesată. Dacă ești foarte slabă, alege un model cu dungi orizontale, foarte la modă sezonul acesta. Dacă petreci noaptea cu iubitul tău și vrei să rămâi sexy, alege un model mulat, girly și decoltat.
  • Ești scundă dar bine făcută. Sunt interzise combinațiile sportive de jogging, gen pantaloni de trening și t-shirt XXL: nu ai cum să te simți bine cu un outfit care e mai degrabă de zi și, în plus, are și un efect îngrășător asigurat! Ca să te pui în valoare, alege o pereche de pantaloni scurți sau de boxeri bărbătești, combinați cu un top lejer.
  • Ești înaltă și pulpoasă. Alege o pijama cu dungi verticale, te face să pari mai slabă, o cămașă de noapte scurtă, cu un print haios, sau cămașa iubitului tău: foarte feminin! Alege un combinezon fluid, care să se lege în talie cu cordon, îți flatează proporțiile mult mai bine. 

Materialul

-evită orice este din nailon sau lycra; nu te vei simți în largul tău pentru că e prea strâmt, și riști să transpiri prea mult în timpul somnului.

Cum sa te simti sexy cand ai o zi proasta

-alege bumbacul, țesătura cea mai agreabilă pentru dormit: e moale, lasă pielea să respire, nu o irită și se întinde cu ușurință; pentru nopțile reci, alege pijamale din flanel sau velur, care te protejează pe timpul somnului și-ți mențin temperatura corpului constantă.

-mătasea și satinul sunt perfecte dacă-ți place să te simți ca și cum nu ai purta nimic; nu degeaba sunt considerate un fel de ”a doua piele”.

-sunt interzise, de asemenea, materialele care zgârie: lâna, materialele sintetice, etc.

Sfatul nostru:

Pentru a dormi bine, mai ales pe timpul iernii, e indicat să ai extremitățile calde: nu ezita să-ți pui șosete în momentul când te bagi în pat. Nu e sexy, dar vei dormi ca un copil.

Ar trebui să port sutien și atunci când dorm?

Nu există o regulă general valabilă. Pe de-o parte se spune că dacă porți sutien și în timp ce dormi vei împiedica lăsarea sânilor, pe de altă parte se pretinde că sutienul purtat noaptea duce la cancer. Nici una din aceste teorii nu a fost dovedită, așa că ține de confortul fiecăreia. Dacă te decizi să porți, alege un model sport, pentru un somn fără probleme.

Comments

comments