Ce să NU spui unei persoane care abia s-a căsătorit

By  | 

Să te căsătorești este o decizie personală, însă după ce ai făcut acest pas toată lumea are anumite întrebări și sfaturi pentru tine. Iată ce nu ar trebui niciodată să spui unei persoane ce abia s-a căsătorit.

Chiar dacă ai intenții bune sau doar te roade curiozitatea, există anumite lucruri care enervează foarte tare pe oricine abia s-a căsătorit. Printre acestea se numără:

Și, când faci copii?

Doar pentru că te-ai căsătorit, nu înseamnă neapărat că vrei să faci și copii – în acest moment sau vreodată. Decizia de a aduce o ființă în această lume este foarte importantă și nu trebuie să fie făcută imediat după ce ai semnat un act și ai pus un inel pe deget. În plus, anumite cupluri nu pot face copii, deci nu se vor simți deloc confortabil dacă le vei întreba când au de gând să procreeze.

De ce nu vreau să fac copii

Cât ai cheltuit pentru nuntă?

Părinții, prietenii apropiați sau persoanele care vor să se căsătorească curând și au nevoie de sfaturi sunt îndreptățite să pună această întrebare, însă deseori simple cunoștințe mor de curiozitate să știe câți bani au fost cheltuiți. Dacă mirii nu aduc vorba de asta, nu o face nici tu.

De ce ai luat/nu ai luat numele lui?

Din nou, aceasta este o decizie personală care nu ar trebui să te intereseze. Mai mult, unele persoane chiar te judecă dacă ai ales să nu îți schimbi numele, de parcă le afectează pe ele în vreun fel sau altul.

Te simți diferit acum? Relația voastră este diferită?

Nu, de ce ai crede asta?

Ce nu stii despre casatorie

Când putem vedea pozele de la nuntă?

Răbdare, le vei primi curând. Nu am uitat să îți trimitem pozele.

De ce nu l-ai invitat și pe Cutărescu?

Pentru că nu este o persoană atât de importantă pentru a fi invitată la nuntă. Din nou, decizie personală care nu ar trebui să te intereseze.

Eu nu sunt de acord cu căsătoria.

Ok, atunci nu te căsători.

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *