Ce să NU comanzi la prima întâlnire

By  | 

Este normal ca la prima întâlnire să ne dorim să lăsăm o impresie bună, dar nu este suficient să ne aranjăm și să ne comportăm într-un anumit fel. Iată ce să nu comanzi la prima întâlnire pentru a evita anumite probleme jenante.

Spaghete

Uită de scena romantică din „Doamna și vagabondul”, spaghetele nu sunt o alegere romantică deloc! În loc să te concentrezi pe cel cu care ai ieșit, va trebui să te concentrezi pe sosul care în niciun caz nu trebuie să ajungă pe fața sau pe hainele tale.

Ce trebuie sa stii inainte sa ai o relatie cu un vegan

Shaorma

Există vreo persoană care poate mânca shaorma în mod civilizat? Fără să se murdărească deloc la gură? Fără să îi scape o bucățică de carne pe jos? Fără să îi curgă măcar un strop de sos pe bluză?

Mâncărurile cu ceapă sau usturoi

Oricât de mult îți plac aceste arome, nu sunt deloc recomandate în cazul unei prime întâlniri… din motive evidente.

Cum te porti la prima intalnire?

Mâncăruri pe care nu le-ai mai încercat până acum

Vrei să pari mai fancy și comanzi ceva mai deosebit? Ok, dar ce faci dacă nu îți place? Sau dacă ai o alergie de care nu știi? Mai bine rămâi la ceva mai banal, ceva ce știi deja că îți place.

Doar o salată

Tipul cu care ai ieșit nu te va judeca niciodată dacă mănânci … știi tu… ce mănâncă orice persoană din lumea asta?! Serios, care-i faza cu salata? Îți e foame, de ce te limitezi la o salată?

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *