Ce sa faci luna aceasta pentru a-ti schimba viata

By  | 

Nu e prea târziu să faci anumite lucruri care îți pot schimba viața!

Să acorzi atenție altor lucruri în afară de festivități în luna decembrie poate fi dificil, din moment ce este plină de pregătiri de Crăciun, vizite și tot felul de activități tematice. Totuși, decembrie este ultima lună din an și este necesar să termini anul cu niște activități care să îți schimbe viața – pentru a compensa pentru rezoluțiile de Anul Nou pe care le-ai abandonat.

Iată 4 lucruri pe care să le faci luna aceasta pentru a-ți schimba viața:

Fă cuiva viața mai bună. Asigură-te că cineva știe de existența ta, în afară de prieteni și familie, bineînțeles. Fă donații, vizitează săraci, adoptă un animal, ajută!

Răsfată-te. Cel mai probabil și tu ai lucrat mult anul acesta, deci acum este momentul perfect pentru puțină distracție..La ce anume tânjești de la începutul anului? Încearcă să-ți faci timp pentru asta acum. Nu uita să îți faci și ție un cadou!

Adu-ți aminte de rezoluțiile de Anul Nou la care ai renunțat. Erau importante pentru tine? Ocupă-te de ele acum! Voiai să renunți la fumat? Nu mai lăsa din nou pe anul viitor, aruncă-ți țigările azi.

Împacă-te cu persoanele cu care te-ai certat, dar și cu tine. Treci peste toate problemele întâmpinate anul acesta. Oamenii te-au rănit, tu ai rănit oameni… Asta e viața, împacă-te cu prezentul.

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *