Ce sa faci inainte sa incepi o relatie noua

By  | 

Relaţiile pot fi destul de complicate: îţi setezi anumite obiective, ai aşteptări de la partener, faci compromisuri, încerci să repari unele probleme ce pot apărea… Este simplu să dai vina pe fostul pentru că relaţia nu a funcţionat aşa cum ai fi vrut, dar este important să fii şi tu un partener bun.

Dacă vrei ca următoarea ta relaţie să fie una reuşită, iată câteva lucruri pe care trebuie să le faci.

Devino cine vrei tu să fii

Pentru început, trebuie să te întrebi dacă eşti acea persoană care îţi doreşti să fii. Care sunt calităţile pe care le admiri în alte persoane? Dar slăbiciunile? Dacă vrei, poţi face o listă unde să treci toate lucrurile pe care le-ai schimba la tine şi notează cum vrei să fii de fapt. 

Schimbă-ţi viaţa

Poate că această formulare îţi pare cam dramatică, însă dacă tu nu eşti fericită cu viaţa ta, de ce crezi că ar vrea cineva să facă parte din ea? Fă lucruri care te fac fericită, pentru a fii entuziasmată de fiecare zi care urmează, încearcă să ai o stare de spirit bună şi în cel mai scurt timp nu vei mai căuta un iubit nou, ci acesta îţi va bate la uşă.

Găseşte-ţi pasiunea

Pentru a avea o viaţă grozavă trebuie să ai găseşti şi cel puţin un lucru de care să fii cu adevărat pasionată. Indiferent despre ce e vorba, trebuie să fie ceva important pentru tine.

Nu trăi în trecut

Este important să laşi trecutul acolo unde îi este locul şi să te concentrezi pe prezent şi viitor. Treci peste persoanele care nu mai fac parte din viaţa ta şi uită de cele care te-au dezamăgit. Fiecare dintre noi avem amintiri (plăcute sau neplăcute), însă nu este sănătos să trăim în trecut.

Fii organizată

Când deţii controlul asupra vieţii tale, te simţi mai încrezătoare şi eşti mai atractivă pentru persoanele din jurul tău. Trebuie să înveţi cum ai îţi pui viaţa în ordine, iar în felul acesta vei fi mai relaxată.

Acceptă oamenii aşa cum sunt

Evită să judeci sau să critici oamenii din jurul tău şi acceptă-i aşa cum sunt. Nici nu nu eşti perfectă, deci de ce te-ai aştepta ca alţii să fie? În loc să le atragi atenţia mereu asupra defectelor lor sau să le laşi să te enerveze, acceptă-le şi concentrează-te pe calităţile fiecăruia. Dacă judeci oamenii, nu faci decât să îi îndepărtezi.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *