Ce observa femeile prima data la un barbat

By  | 

Întâlnirea cu un bărbat nou este interesantă, dar și descurajantă. Pentru ca el să fie „the one”, trebuie să primească aprobarea familiei, prietenilor și, cel mai important, pe a ta. Iată lucrurile mărunte pe care femeile le observă prima dată la un bărbat.

Aspectul său. Poate părea superficial, dar oricine își face o primă impresie despre o persoană nouă în funcție de aspectul acesteia. Nu e nevoie să poarte neapărat cele mai scumpe haine, însă acestea trebuie să i se potrivească, iar stilul său să fie suficient de bun pentru a ne menține interesate.

Semne ca iubesti ideea de a te indragosti

Ceasul său. Un ceas de mână bun poate spune multe despre un bărbat – are gusturi bune, este elegant, își poate permite să ne răsfețe…

Respirația sa. O respirație urât mirositoare este foarte deranjantă la orice persoană pe care o cunoști, ce să mai spunem de un tip cu care ne-am putea cupla. Acest lucru arată că nu se îngrijește suficient.

Dacă vorbește corect. Un bărbat care nu poate contrui o propoziție corectă nu va fi niciodată bărbatul viselor noastre. Haide, cu toții am trecut prin școală, nu? Cât de greu este să vorbești corect?

Ce poate fi considerat inselat?

Manierele sale. Ne dorim un adevărat Făt Frumos, nu un căpcăun într-un costum frumos! Dacă nu se poate purta frumos cu cei din jurul său, inclusiv cu necunoscuții, cel mai probabil nu va trece la următorul nivel.

Mirosul său. Nu este nimic mai sexy decât un bărbat care miroase frumos. Bineînțeles, parfumul ar trebui să i se și potrivească și să nu ne sufocăm din cauza lui.

Deci, care dintre aceste criterii se află și pe lista ta? Și ce altceva ai mai adăuga?

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *