Ce ii enerveaza pe barbati la femei

By  | 

Crezi că ești o tipă perfectă? Ai grijă să nu faci aceste lucruri care îi enervează la maxim pe bărbați!

  1. Nu sunt sincere. Pare o chestie banală, de bază, dar într-o relație este foarte improtant ca partenerii să fie sinceri unul cu celălalt.
  2. Se prefac că sunt proaste ca să primească atenție. Nu ești o idioată, deci nu te mai preface. Ce rost are? Nu îți faci un bine.
  3. Încearcă să își facă partenerul gelos. De ce să faci asta? Chiar nu are niciun rost!
  4. Te prefaci că nu ești interesată. Sigur, poate că bărbaților le place să își bată puțin capul pentru a te cuceri, dar unele femei exagerează mult cu treaba asta. Dacă o să te prefaci prea mult timp că nu ești interesată, va trece la alta.
  5. Ești falsă. Nimănui nu îi plac persoanele false. Fii tu însăți!
  6. Nu le faci complimente. Ai impresia că doar femeile au nevoie de complimente? Ei bine, și bărbații au! Haide, nu e așa greu să îi complimentezi din când în când.
  7. Ești obsedată de telefonul tău. Nu e sănătos să faci asta nici singură, dar mai ales atunci când te vezi cu cineva. Este pur și simplu lipsă de respect.
  8. Te iubești… un pic cam mult. Este foarte ok să ai încredere în tine și să te iubești, dar încearcă să nu devii narcisistă!
  9. Nu spui ce îți dorești cu adevărat. Te întreabă unde vrei să ieșiți și te prefaci că nu îți pasă, deși chiar vrei să ajungi la cutare restaurant? Spune-i direct că vrei să mergi acolo! Vrei să vină cu tine la aniversarea unei prietene? Spune-i!
  10. Îi judeci pe cei din jur. Ok, poate că uneori nu ne putem abține, dar cel puțin hai să ținem pentru noi. Nimănui nu îi plac persoanele care judecă și au mereu ceva de comentat.

*articol preluat din Cosmopolitan US

 

Confesiunile unui bad boy

Care-i treaba cu jocurile în relații?

Comments

comments