Ce gen de iubiti ai la 20 de ani?

By  | 

1.Tipul bătrân. Tu ai 21 iar el 36. Eşti atrasă într-un fel de el, şi pe măsură ce relaţia pare să înainteze, îţi dai seama că este mult prea bătrân pentru tine. Pur şi simplu nu va potriviţi.

2.Partida bună. E student la medicină, arată foarte bine, se îmbracă bine şi are şi o situaţie financiară bună. Dar nu este nici amuzant, nici interesant şi nu te atrage chiar deloc. 

3.Tipul “trebuia să rămânem doar prieteni”. Aţi fost prieteni foarte mult timp, şi pur şi simplu într-o zi aţi încercat să treceţi la nivelul următor. A fost atât de ciudat că v-a părut rău că aţi încercat. 

4.Genul popular. Chiar foloseşte scene din filme pentru a agăţa fete, ştie că arată bine şi se comportă ca atare. Dă-i papucii şi te vei mândri cu asta toată viaţa.

5.Hipsterul. Din exterior, mergând cu el pare a fie cel mai cool lucru, asta până îţi dai seama că el este prea cool ca să-i pese de ceva, nici măcar de tine. 

6.Posesivul. Îţi place să fii dorită, dar deja e sufocant, iar gelozia absurd te scoate din sărite.

7.Cel care e ocupat tot timpul. Este foarte ocupat şi va vedeţi atât de rar, că mai mult aveţi o relaţie la telefon.

8.Cel care încă îşi iubeşte fosta. Îţi povesteşte puţin despre ea la început, asta până când, într-o zi, te trezeşti că îţi plânge pe umăr pentru cum s-au despărţit.  

9.Tocilarul. Nu ştii de ce, dar te atrage într-un mod ciudat. Nu ştii cât o să dureze, dar cu un tocilar lângă tine, cel puţin acum treci toate examenele cu succes. 

10.Genul de “iubit”. Acesta este tipul perfect pentru tine. Poate o să meargă, poate nu, cel mai important este că vă simţiţi bine împreună. E băiatul pe care n-o să-l uiţi niciodată.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *