Ce fel de party girl esti?

By  | 

Avem personalităţi diferite, iar acest lucru este vizibil şi la petreceri. Există mai multe tipuri de party girls pe care toate le cunoaştem.

Tipa responsabilă

Se poartă ca o mamă care are grijă de copiii ei. Ştie să se distreze, dar va avea grijă de prietenele ei. Ai băut prea mult? Ea îţi va ţine părul când dai totul afară la baie. Un tip nesuferit îţi tot face avansuri? Va veni să te salveze. Ai rămas fără bani de taxi? Te va ajuta ea, are nişte bani în plus special pregătiţi pentru situaţii de genul acesta. Este serioasă şi responsabilă, îşi cunoaşte corpul suficient de bine încât să nu bea prea mult, dar în acelaşi timp se distrează la fel de bine.

Tipa de pe ringul de dans

În timp ce tu îţi comanzi încă un cocktail ca să îţi faci curaj să dansezi, ea deja e obosită de cât a ţopăit până acum. Obişnuieşte să comande băuturi cu energizant şi îşi lasă tocurile acasă. A venit să se distreze, nu să socializeze sau să agaţe.

Tipa care nu face faţă la băutură

Nu prea îşi cunoaşte corpul, aşa că după două ore se va duce la baie să vomite sau va chema un taxi. Amestecă băuturile şi o găseşti des la bar comandând un shot. Când o suni a doua zi să vezi cum se simte, e morocănoasă şi „nu mai bea niciodată”.

Zeiţa care agaţă

Este tipa aceea mereu aranjată, foarte prietenoasă şi sociabilă, dar care a venit la petrecere doar pentru a face cuceriri. Seara ei nu este completă dacă nu a făcut rost măcar de un număr de telefon, dar ideal ar fi ca petrecerea să continue… la tipul acela drăguţ în pat.

Doar apă pentru mine, te rog!

La extrema cealaltă o găsim pe tipa care bea doar apă şi suc. Poate nu îi place alcoolul, are treabă a doua zi sau îi e teamă să nu bea prea mult. Ştie să se distreze şi fără alcool, dar te face să te simţi puţin prost dacă rămâne singura trează.

Regina selfie-urilor

A postat deja câteva selfie-uri înainte să vină la party (le găseşti pe Facebook cu #ReadyToParty, #GirlsNightOut etc) şi petrece jumătate din timp făcând poze cu toată lumea. Dacă vede fotograful clubului, te va trage după ea pentru o scurtă şedinţă foto. De obicei enervează pe toată lumea cu blitzul de la cameră.

Tu ce fel de party girl eşti?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *