Ce faci daca te intalnesti cu fostul?

By  | 

Fii sigură pe tine – dacă te fâstâceşti în preajma lui îşi va da seama că încă te mai gândeşti la el şi îi va mângâia ego-ul. Priveşte-l în ochi îndreaptă spatele şi fă cele mai naturale gesturi.

Poartă ceva în care te simţi bine – dacă ştii că şi el va fi acolo într-o seară în care ieşi cu prietenii în oraş, te va ajuta să fii mai încrezătoare şi mai naturală un outfit care te face să arăţi şi să te simţi bine.

Zâmbeşte, chiar dacă suferi – Deşi rănile trecutului nu sunt nici pe departe vindecate, pentru stima ta de sine, nu începe să plângi atunci când îl vezi. Poartă cel mai sincer zâmbet şi arată-i că există viaţă – una mai bună – şi după relaţia voastră.

Fă conversaţie – deşi nu vrei să auzi cât de ine îi merge de când v-aţi despărţit, fii amabilă, ca o cunoştinţă îndepărată şi întreabă-l ce mai face. Vei părea foarte degajată şi sugură pe tine dacă vei putea să schimbi câteva cuvinte nevinovate cu el.

Aminteşte-ţi ce nu a mers – da, zâmbetul lui este la fel de seducător, şi parcă noua cămaşă îi scoate în evidenţă muşchii atent lucraţi la sală. Cu toate astea, oricât de tentantă ar fi o aventură de o noapte, nu îţi face rău cu mâna ta! Este un motiv pentru care v-aţi despărţit şi acesta trebuie să te ţină departe de el şi acum.

Nu purta obiecte periculoase la tine – nu ai vrea să dai pe toată lumea afară din pub pentru că ”nemernicul” a avut tupeul să îşi arate faţa după ce ţi-a făcut şi acum a trebuit să îl înveţi minte cu spray-ul paralizant.

Nu îţi plânge de milă – dacă te întreabă afectat care mai este viaţa ta, minte cu neruşinare deşi viaţa ta este gri. Până la urmă este doar o fază prin care treci şi vor veni vremuri mai bune şi pentru tine. Nu îi da satisfacţia să creadă că fără el nu poţi să mergi mai departe. Crede-mă că nu îl vrei înapoi!

Nu face glume pe seama lui sau a noii lui "cuceriri" – poate că nu îţi face extraordinar de mare plăcere să îi vezi împreună dar nu ai nimic de câştigat dacă le scoţi în evidenţă defectele şi te amuzi pe seama lor. Fii o tipă smart şi mai ales cu stil.

 

Comments

comments

1 Comment

  1. Pingback: Este ok o relaţie cu prietenul fostului? • Cosmopolitan.ro | Dezvoltare masei musculare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *