Ce cred barbatii despre selfie-uri

By  | 

Odată cu apariţia smartphone-urilor, aproape toată lumea îşi face selfie-uri. Şi dacă tot arătăm atât de bine în ele, de ce să nu le vadă şi cei care ne urmăresc pe Facebook sau Instagram?

Dar oare ce cred bărbaţii despre aceste poze? Arată că eşti o tipă sigură pe sine sau una care are nevoie de complimente şi atenţie pentru a se simţi mai bine? Citeşte în continuare şi vei afla.

Unii dintre bărbaţi consideră că dacă obişnuieşti să postezi des selfie-uri eşti o persoană încrezătoare, mândră de modul cum arată. Şi, aşa cum deja ştii, persoanele care par sigure pe ele sunt mai atractive, deci şansele să capeţi admiratori sunt mai mari. În plus, dacă faci selfie-uri la diferite evenimente sau în oraş, arăţi că eşti o tipă distractivă cu care lumea ar vrea să îţi petreacă timpul.

Pe de altă parte, unii bărbaţi sunt de-a dreptul disperaţi de astfel de poze, mai ales dacă le văd mereu. Poate că o poză-două cu tine sunt drăguţe, dar să vezi aceeaşi faţă în feed-ul tău de fiecare dată când accesezi contul de Facebook poate deveni obositor. Să nu mai spunem de zecile de filtre folosite în încercarea de a face o poză banală mai interesantă.

Nu numai că aceşti bărbaţi s-au săturat de zecile de selfie-uri pe care le văd zilnic, dar consideră că o tipă care îşi face atât de multe poze este un pic prea narcisistă şi nu îşi doresc să îi alimenteze egoul.

Apoi, mai sunt bărbaţii care consideră că eşti nesigură şi ai nevoie de atenţie. „De ce vrei ca prietenii să îţi spună încontinuu cât de frumoasă eşti? Oare dacă am avea o relaţie te-ai aştepta să îţi fac mereu complimente pentru a te putea simţi bine în pielea ta?” Acest gen de întrebări sunt în mintea unora dintre bărbaţi.

În concluzie, ar trebui fetele să înceteze cu selfie-urile? Noi spunem că nu, atâta timp cât nu exagerezi. Încearcă să faci poze cât mai naturale, atunci când chiar ai ceva de arătat. Cu alte cuvinte, chiar dacă selfie-urile din baie cu 5 filtre ţi se par interesante, poate că ceilalţi nu le vor aprecia. Citeşte aici ghidul COSMO pentru un selfie reuşit.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *