Ce ar spune barbatii daca ar avea tupeu

By  | 

1. Orice nu are legatura cu sexul trebuie sa fie vreo veste proasta.

2. Nu ne plac cainii vostri de marimea hamsterului. Sunt greu de intretinut, temperamentali, si e jenant sa fii vazut cu ei. Daca voiam asta, am fi iesit cu o eleva de liceu.

3. Nu ne place sa va ascultam cantand. De ce? Pentru ca dureaza cat o mica eternitate sa va auzim expunandu-va „talentul”. Pe deasupra, mai trebuie sa va si spunem cat de minunate ati fost.

4. Telefoanele date numai ca sa intrebati „Ce mai faci?” nu sunt deloc simpatice.

5. Ne pasa de opiniile voastre si vrem sa stim ce ganditi, dar nu cand e vorba de hainele noastre, amicii nostri „idioti” sau orice altceva de care suntem atasati irational.

6. Amenintarea cu anularea privilegiilor sexuale este cruda, nedreapta si nu lasa loc de… recurs. Prin urmare, am aprecia daca v-ati abtine de la asemenea declaratii.

7. Tatal tau nu e atat de amabil cu noi pe cat crezi tu ca e!

8. Niciodata (niciodata!) nu vrem sa auzim aceste trei cuvinte: „Trebuie sa vorbim”. In momentul in care le-ai spus, ele se inregistreaza in creierul nostru ca: „Sunt insarcinata”, „Ne despartim” sau „Am fost rapita”. In orice caz, ne trimite intr-un vartej emotional care nu se incheie pana nu explicati si, evident, intotdeauna e ceva mult mai banal decat paternitatea sau rapirile.

9. Nu ne temem sa vorbim de nunta, ci ne e frica sa ne insuram cu cineva cu care nu vrem sa ne petrecem tot restul vietii. Daca nu ne place sa auzim cuvantul „logodna” sau avem alergie la lucruri mici, rotunde si stralucitoare, e un indicator ca nu avem planuri pe termen lung.

10. Nu ne displac alinturile. Totusi, ele nu trebuie sa fie folosite niciodata in public, in special in jurul prietenilor sau colegilor de munca. Niciun tratament nu poate vindeca daunele provocate de amicii nostri atunci cand afla ca raspundem la „pufulete mic”!

11. Voi aratati super in hainele noastre; noi nu aratam deloc bine in ale voastre, OK? Va rugam sa nu ne cumparati blugi-tigareta, pantaloni prea scurti sau tricouri de culoarea oualor de Paste.

12. Nu vrem sa stim ce faceti prin baie. Avem o imagine minunata despre voi, una care nu include toalete. Impartasirea acelor informatii e ca si cum i-ai spune unui copil ca Mos Craciun nu exista. Nu
ucideti magia!

13. Stim ca nu ne pricepem deloc la dans. Dar tot ne mai miscam cu voi pe la nunti sau prin cluburi. Tentativele noastre de dans sunt o forma de sacrificiu social doar de dragul vostru. Asadar, abtineti-va sa radeti de noi si spuneti ceva dragut in schimb. La urma urmei, noi va spunem ca aveti voci minunate, nu?!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *