Ce anume NU te face atractivă?

By  | 

Te consideri frumoasă și inteligentă, dar ți se pare că cei din jur nu te consideră atractivă? Iată care sunt cauzele.

Oamenii de știință au stabilit care sunt cele mai comune 10 lucruri care nu ne fac atractivi în ochii celorlalți.

Ești stresată. Un studiu efectuat în anul 2013 arată că femeile care au un nivel crescut de stres nu sunt considerate atractive în ochii bărbaților. Deși este normal să avem zile mai proaste, stresul se citește pe fața noastră și alungă posibilii parteneri sau prieteni.

Citește și: 5 semne că ești prea stresată și cum poți rezolva problema 

Nu ești sinceră. Un studiu publicat în anul 2006 arată că sinceritatea este o trăsătură de caracter pe care oricine o caută într-un viitor partener. Indiferent cât de mică este minciuna, cei din jurul tău își vor pierde încrederea în tine dacă nu vei fi sinceră cu ei.

Nu dormi suficient. Lipsa somnului se vede pe chipul tău, oricât de mult machiaj ai folosi. Și, să fim serioși, cine se simte atras de o persoană care arată mereu obosită? Deseori vei da senzația că ești și neîngrijită sau tristă.

Ești răutăcioasă. Iar asta nu înseamnă doar să vorbești într-un anume fel, ci și să arăți de parcă ai fi rea. Fetele cu „resting bitch face” știu despre ce vorbesc.

Limbajul trupului nu se potrivește cu ceea ce vorbești. De exemplu, încerci să fii veselă și sociabilă, dar stai cu mâinile și picioarele încrucișate. Limbajul trupului este deseori mai important decât ce vorbim, iar cei din jur vor observa că ceva nu se potrivește, chiar dacă nu pot spune exact ce.

Citește și: Studiază-i limbajul trupului 

Ești leneșă. Cercetători de la Universitățile din Wisconsin și New York au arătat că persoanele leneșe sunt văzute ca plictisitoare. Asta nu înseamnă să te înscri la primul maraton, dar nu strică să mai ieși la alergat din când în când.

Zâmbești întruna. Persoanele care zâmbesc sunt atractive, dar cele care zâmbesc prea mult nu.

Ești prea mândră. Puțină modestie nu strică!

Miroși familiar. Cercetători de la Universitatea New Mexico au descoperit că persoanele care miros la fel nu sunt atrase una de cealaltă. Subconștientul lor le face să creadă că sunt rude!

Nu ai sensul umorului. E de la sine înțeles, nu? Cu siguranță și tu ai vrea ca partenerul sau prietenii tăi să te poată facă să râzi.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *